Änglarna via Ann Albers, 24 november 2018

Änglarna, 24 november 2018

Via Ann Albers

Mina vänner, vi älskar er så mycket.

När ni nu förbereder era julbestyr, kom då ihåg att ert liv, även vid denna hektiska tid på året, kan vara lätt, glädjefyllt och roligt. Dessutom, om ni tillåter er själva en sådan glädje i nuet, då kommer resten att bli enkelt.

Kan ni köpa era julklappar med glädje? Om inte, hoppa över shoppingen och skriv kärleksbrev till era kära, eller gör något för dem, kanske erbjuda dem lite hjälp. Kan ni julpynta med glädje? Om inte, njut av andras julpynt. Kan ni skriva era julkort med glädje? Om inte, ring dem, skicka e-post eller be för dem.

Mina kära, ni har ingen skyldighet att köpa julklappar eller skicka julkort till någon, oavsett vad ni eller de tror. Er enda skyldighet är mot den Gudomliga Närvaron inom er, eller till ert hjärta. Kärleksnärvaron som ger er liv vill att ni ska älska ert liv, och den vet att om ni hedrar ert eget hjärta, bryr ni er om andras hjärtan också.

Genom att ge er själva den tid som ni behöver för att finna frid, ger ni andra frid. Genom att hedra era egna finanser, kommer ni att ge julgåvor som betyder något, snarare än att köpa för köpandet skull. Ni som har barn kommer att vara bättre föräldrar om ni hedrar ert eget hjärta. De av er som tar hand om andra kommer med en kärleksfull, medkännande närvaro, om ni är medkännande mot er själva först.

Så fråga er själva den här julhelgen: ”Vad ger mig glädje? Vad finns i mitt hjärta? Vilka traditioner vill jag upprätthålla och vilka vill jag inte upprätthålla det här året. Vilka sammankomster känner jag verkligen för att gå till?” Var ärliga mot er själva. Och var sedan kärleksfulla, uppriktiga och ärliga mot andra. Det här mina kära är Kärlek – att verkligen dela med sig av Kristusljuset och Närvaron inom ert eget autentiska hjärta.

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.

Änglarna.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...