Änglarna via Ann Albers, 19 Maj, 2018

Änglarna via Ann Albers, 19 Maj, 2018

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket.

Har ni frågat era änglar om hjälp idag? Om inte, ta er en liten stund. Tänk på något ni behöver hjälp med – det första som slår er. Det kan vara något stort som en relation. Det kan vara något litet som att någon är vänlig mot er idag. Det kan vara inspiration till att äta hälsosamt, eller hjälp att finna en ny cykel.

Ingen förfrågan om hjälp är för stor eller för liten, för vi vet att bakom varje förfrågan ni gör gömmer sig en förfrågan om kärlek. Ni vill alla, utan undantag, minnas er anknytning till kärlek. Ni minns detta genom relationer, genom vänlighet, och genom bra mat. Ni minns detta när ni känner glädje över er nya cykel eller när ni upplever friden med en svår person. I varje längtan ni har – om det så är ett storslaget hem eller bara lite tröst – så frågar ni efter kärlek.

Till största delen har mänskligheten lärt sig att fråga efter kärlek på helt fel ställen.

Ni har lärt er att söka kärlek via den yttre världen. I verkligheten så kommer ni att finna underbara manifesteringar när det gäller kärlek i det yttre planet, när ni har funnit kärleken inom er själva.

Tänk på den nya skinande cykeln till exempel. Ni önskar er den och ni säger till er själva att ni inte blir lyckliga förrän ni har den. Ni är fixerade vid att ”inte ha den”. Detta är ingen kärleksfull verklighet. Vi kan göra vårt bästa men ni är så fokuserade vid att ”inte ha den” att ni missar vår guidning när vi försöker hjälpa er i att kunna ”ha den”.

Hur vore det om ni i stället för att fokusera på bristen fann kärleken till den här cykeln här och nu? Hur vore det om ni varje dag tittade på en bild av den här cykeln och talade om för den hur mycket ni älskar den. Hur vore det om ni bad för den och tänker glädjefullt på hur ni cyklar på den. Och om ni sen sa ”Kära änglar, jag är så kär i den här cykeln! Jag har funnit kärleken till den inom mig själv. Hjälp mig att hitta den i den yttre världen!”

Då, Kära Ni, kommer ni att kunna följa vår guidning. Ni kommer att ha funnit den här cykeln inom er och på så sätt dra den till er i den yttre världen. Ni kommer att vara öppna för möjligheter och glädje hela vägen. Ni kommer att få se er kärlek komma till liv!

Be oss om hjälp alltid men gör detta från en plats av kärlek snarare än brist. Då kan vi hjälpa er att skapa fullständiga mirakel!

Gud välsigne er! Vi älskar er så väldigt mycket.

– Änglarna

Översättare Veronica

 

Du gillar kanske också...