Änglarna via Ann Albers, 19 september 2021

Änglarna
Via Ann Albers, 19 september 2021
Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.
Ni bestämmer vilka ni vill släppa in i ert hem. Ni låser bilen när ni går in i en affär. Ni väljer mat som ger er näring och väljer bort det som är dåligt. I de flesta fysiska  områdena i ert liv är ni noga med att urskilja vad ni vill släppa in. Ni sköter er själva i de flesta fall.
Men tänker ni på vad ni tänker? Spelar det någon roll för er vad ni låter infiltrera era tankar? Om era tankar var människor och er hjärna var ett hus, vilken sorts atmosfär skulle ni vilja ha i ert mentala hus? Vilken typ av tankar skulle ni släppa in om de kom och knackade på dörren? I detta mentala hus får ni välja tankar som håller er sällskap.
Ni blir verkligen bombarderade med andras tankar och åsikter dessa dagar. Ni har tränats till att ”ta hänsyn till allas åsikter” och det är verkligen en konventionell mänsklig klokhet att göra det. Ibland – till exempel när ni arbetar med att skapa något tillsammans med andra – verkar det vettigt. Men ni kommer aldrig att få se en flock fåglar dela sina idéer eller ”ta hänsyn” till varandras åsikter om vart de ska flytta. Var och en följer sin inre kompass. Ibland motiverar deras instinkt dem att följa varandra, och ibland är de motiverade att flyga ensamma. Ni kommer aldrig att se någonting i naturen som ”tar hänsyn” till någon annans åsikt. Tvärtom, varje underbar varelse i Universum som förnimmer och läser av energier, känner instinktivt och intuitivt vägledning och agerar utifrån den.
Säger vi att ni kan förbli totalt oberoende av andra människors åsikter och ändå bli vägledda till ett lyckligt liv? Även om det är ett osannolikt scenario – och inte ens rekommendabelt, eftersom kontrasten ger stimulans och längtan – säger vi exakt det, mina kära. Ni har er egna inre kompass. Ni har er egen anknytning till Källan. Ni har förmågan att anpassa er till vad ni önskar att uppleva och därmed förmågan att ta emot vägledning i varje givet ögonblick. Så gör alla andra. Kollektivt är ni vägledda, om ni lyssnar, att leva i harmoni med er själva och alla andra omkring er.
Ni hamnar i trubbel när ni ignorerar den lilla rösten inom er och den härliga känslan av att ni vill göra något, eller den inte så trevliga känslan som säger åt er att inte göra det. När ni ignorerar er vägledning och ”tar hänsyn” till alla andras åsikt istället för att lita på er själva, det är då ni blir förvirrade, osäkra, otrygga och ofta upprörda. När ni är överens med era egna känslor, mår ni bra. Det är då ni kommer att vägledas. När ni är i strid med era egna känslor kommer ni inte att må så bra, och ni kommer att sakna er vägledning eller ignorera den, och förmodligen vill ni att andra ska förändras … så att ni kan må bättre.
Anta, till exempel, att ni känner för att besöka ett evenemang, göra en resa eller besöka någon. Ni känner er förväntansfulla och uppspelta. Er Gudagivna vägledning säger åt er att göra det. Anta att ni slår på nyheterna eller har ett samtal med någon som känner rädsla. Plötsligt tar ni hänsyn till deras åsikter och nu känner ni er inte så säkra längre. Ni vill gå, men ni är inte säkra på om ni ”bör” göra det. Ursprungligen var er vägledning kristallklar, men eftersom ni släppte in tankar som inte var era egna i ert eget mentala hus, har de nu tagit över.
Er vägledning kommer att vara en mycket lugn känsla eller vetskap. Ni kanske hör ord i ert huvud, men ofta ”känns det rätt”, eller inte. Ofta känns vägledningen instinktiv, naturlig och gillar det ni vill göra härnäst. Vägledning kan vara en känsla av motstånd mot att göra något ni tycker att ni ”borde” göra, eller en känsla av upprördhet när någon pressar er att göra eller vara något ni inte vill göra eller vara. (Om ni var helt säkra på era egna åsikter, skulle ni lyssna på dem utan att bli upprörda, och göra det ni blev vägledda att göra ändå, utan att behöva motivera eller validera er själva).
Kära ni, tänk på era tankar och se till att era tankar är viktiga för er. Var noga med att lyssna på era känslor, istället för att blint ta in de tankar som bombarderar er. Var ärliga mot er själva om hur ni känner. I stället för att försöka behaga andra, behaga Skapelsens Källa som lever inom er och vägleder er i varje ögonblick längs vägen till den största glädje.
Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.
Änglarna
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...