Ärkeängel Mikael via Erena Velazquez | 18 september, 2021

 

Ärkeängel Mikael via Erena Velazquez | 18 september, 2021

 

18 september 2021

Hälsningar kära ni,

Jag är Ärkeängel Michael, och jag kommer idag med mitt nya budskap till mänskligheten. Först vill jag påminna var och en om att du är en Gudomlig Varelse, som kom hit för att rädda denna planet.

Det är dags för er att ta era ” svärd ” och börja sparka ut de korrupta själarna från Moder Jord. De Mörka tillbringar tillräckligt med tid med att kontrollera och stoppa era framsteg och avancemang som en civilisation. Det är dags att bryta deras kedjor och skicka iväg dem och deras 3D -matris från denna värld.

Deras härskande dagar är över, och nu kan du ta bort dem genom att använda din Gudomliga Kraft dold i din själ. Jag har tro på att mänskligheten kommer att vinna denna långa kamp för frihet. Om du är i fara, vänligen kalla på mitt namn så kommer jag för att rädda dig.

Låt mig förklara något för dig, vad det innebär att faktiskt existera eller leva i högre dimensioner. Det är en kontinuerlig upplevelse av kärlek eller att vara i ett tillstånd av total lycka. Hittills är det bara Mästarna som har en sådan medvetenhet om hur verklig lycka känns. De som lever i femte dimensionen eller högre, är i en konstant eufori.

I den verkligheten kan du enkelt konstruera allt din själ önskar. Innan mänskligheten kan stiga upp måste den helt släppa egot och börja leva sina liv genom hjärtat. Så snart ditt liv blir ett dagligt uttryck för kärlek kommer alla dina dolda gåvor att dyka upp till ytan som en naturlig process för din andliga utveckling på Gaia.

Din andliga tillväxt bygger på att du konsekvent ansluter till din själ genom dagliga meditationer. Ingen har någonsin höjt sig utan att kontemplera, studera och lära sig visdom från Mästarna. Snälla sluta följa, dyrka och lyssna till de falska profeterna. Det finns många av dem runt er, som förvirrar och predikar falsk sanning.

De säger lögner om framtiden för moder Gaia och mänskligheten. Till exempel är informationen om själsbyte absolut inte korrekt. Själen använder samma kropp från början tills det mänskliga skalet dör, för att sedan hitta eller skapa en ny form. Det är därför som mörkret inte kan röra din själ, de kan bara försöka besitta någon, själen skyddas av Kosmos Universella Lagar.

Miljarder civilisationer är uttryck för ett Universellt Medvetande. Jag är Ärkeängel Mikael, alltid ansluten till er alla och jag skyddar er med mitt svärd.

I mitt förra meddelande nämnde jag om reinkarnationsmaskinerna, som tvingar alla att vara fast på denna planet genom att få er alla att komma tillbaka till denna värld. De goda nyheterna!!! Det finns nu bara en kvar, de andra har förstörts av Ljuskrigarna i Galaktiska Ljusfederationen. Glöm aldrig att uttrycka tacksamhet för er dagliga välsignelser i livet.

Jag skickar min kärlek och välsignelse till alla. Tack, Universella Kanal.

Var ödmjuk och tacksam för alla gåvor som kommer din väg.
Ärkeängel Mikael

 

Kanaliserat av Erena Velazquez

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...