Änglarna via Ann Albers, 20 april 2024

Änglarna
 
Via Ann Albers, 20 april 2024
 
 
Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.
Det finns en föreställning på er Jord om att ni kommer att bli lyckligare om ni hittar ert syfte. På ett sätt är det sant. Det är dock inte alls så svårt som många av er gör det till. Ert syfte är att älska, att hitta ett sätt att uttrycka kärlek så att ni kan känna den Gudomliga kärleken flöda genom er och bli påtaglig i vilken form ni än väljer i er fysiska värld.
 
En del av er kom med mycket specifika sätt som ni ville älska på. Till exempel kom några själar, i sin mycket stora kärlek för Jorden, för att de ville uttrycka sin kärlek genom att hjälpa till att städa upp plastflaskorna som lämnats kvar på stränderna. Vissa kom för att uttrycka kärlek genom att ta hand om en familj. Andra kom för att utforska kärlek på sätt som ni kanske inte tycker är så kärleksfulla. Hur som helst, förhoppningsvis lär de sig att älska djupare än de någonsin gjort tidigare.
Vissa av er kom inte till Jorden med ett specifikt sätt som ni ville älska på. Många av er kom med vad vi kallar ”resplaner” – idéer om människor ni ville träffa och saker ni ville göra, men också med en sund känsla av spontanitet. ”Jag kommer att klura ut det på vägen,” sa ni till er själva, så vi guidar er hela tiden och hoppas att ni finner glädje i vad ni än väljer att skapa.
Oavsett vad ni valde eller inte valde innan födseln, så lever var och en av er i nuet. Oavsett vad ni bestämde er för innan födseln, har ni rätten och förmågan att bestämma vart ni riktar er kärlek. Ni kanske har kommit till Jorden med intentionen att städa bort plastflaskorna, men ni blev kära i någon från ett annat land och dirigerade om er kärlek. Ni håller varandra i handen på stranden och uppskattar vågorna och molnen, och i det ögonblicket utstrålar ni kärlek till planeten och er kära. Ni har helt enkelt valt att uttrycka den annorlunda än vad ni ursprungligen planerade. Ni lever fortfarande och älskar med ett syfte.
Vår poäng här är, att istället för att oroa er för om ni lever efter ert syfte, välj att älska med avsikt. Kärlek är det största syftet av alla, och när ni verkligen befinner er i ett ögonblick av flödande kärlek, kommer ni att känna er i linje med er vackra själ och i ett harmoniskt flöde av livet.  

När ni diskar efter middagen, kan ni välja att älska avsiktligt. Ni kan älska maten, människorna som odlade och levererade maten ni just åt, vattnet som rinner över era händer eller diskmaskinen som kommer att göra jobbet för er. 

När ni stiger upp om morgonen kan ni börja er dag med att älska avsiktligt. Ni kan älska er säng, era lakan och temperaturen i rummet. Ni kan älska det första andetaget av luft som ni drar in och känslan av att det stärker livet inom er. Ni kan sätta ner fötterna på golvet och älska kontakten ni känner mellan er själva och Jorden under er. 

När ni ser något som verkligen stör er, kan ni älska avsiktligt – inte det som stör er, utan det ni hellre vill se. När ni ser något hemskt, såsom barnhandel, välj omedelbart att älska med avsikt. Skicka kärlek till dessa barn! Föreställ er att ni omsluter dem med ett ljus så kraftfullt att de inte känner smärta. Älska de levande helgon som räddar dem och de hjärtan som tar hand om dem. Kära ni, älska avsiktligt och ni blir ett ljus för världen.

Det är lätt att känna sig rädd, oroa sig och hata. Många av er har sett mycket av detta. Ändå är kärlek den känsla som finns i själen. När ni tillåter er själva att älska avsiktligt, kommer ni att märka att det är mycket lättare än att vara rädd, orolig och att hata, och dessutom betydligt trevligare. Att älska avsiktligt kommer att hjälpa er att känna er som ert sanna jag och leda till ett liv som är passionerat, glädjefyllt, hälsosamt, läkande och upplyftande. Ni föddes till älskare, kära ni, och ert största syfte i livet är att älska. När ni älskar med avsikt kommer andra målmedvetna och förtjusande idéer att komma upp från ert inre.

Kärlek är den osynliga kraft som är grunden till allt skapande. Ni är den. Om ni ser på molnen med uppskattning kommer ni att känna hur er kropp slappnar av, och ert humör förbättras. Kanske som ett resultat, senare på dagen, ett vänligt ord eller två från er kommer att uppmuntra någon i nöd. Oroa er inte så mycket för att upptäcka ert ”syfte.” Det finns så många sätt att uttrycka er kärlek på, och alla har ett syfte. När ni upprepade gånger väljer att älska avsiktligt, kommer ni att upptäcka, leva och uttrycka ert största syfte av alla. Och i slutet av ert liv kommer ni att veta att allt ni gjorde, allt ni byggde upp, allt ni lärde er endast var för ett syfte – att hitta, känna och uttrycka kärlek.

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.

Änglarna.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *