Änglarna via Ann Albers, 20 november 2022

Änglarna
Via Ann Albers, 20 november 2022
Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.
De av er som snart ska fira Thanksgiving vet att firandet handlar om tacksamhet och uppskattning. Ni tar er tid att uppskatta familjen, vännerna er eller en lugn stund för er själva. Ni tar er tid att uppskatta en mångfald av mat, nöjen, aktiviteter eller vila. Ni tar er tid att lägga världens problem åt sidan, så att ni kan njuta av de saker som verkligen betyder något i ert liv – kärlek, skratt, avkoppling och omsorg. Även om ni tillbringar helgen ensam i lugn och ro, tar ni er tid att vara i samklang med det som är fridfullt och vackert inom er själva. Kära ni, varje dag kan vara en dag av tacksamhet. Varje ögonblick erbjuder möjligheter för uppskattning.
I trafiken kan ni uppskatta er bil, sångerna på radion, personen ni älskar mest eller himlen ovanför. Om ni är förkylda kan ni uppskatta värmen från en mysig filt eller en kopp te. Om ni är rädda kan ni uppskatta en stund av skratt med en vän, eller kanske en sång som ge er lugn. Ni kan gå ut och plocka ett grässtrå och uppskatta miraklet under era fötter.
Medan världen bråkar och går på om sina problem, kan ni se dess mirakel. Medan de omkring er kanske försöker övertyga er om allt som är fel med livet, kan ni söka efter och uppskatta det som är rätt. Medan de som säger att ekonomin kommer att rasa, att världen kommer att gå under och att klimatet kommer att gå åt helvete, kan ni le och välja att leva i Guds ekonomi. Ni kan uppskatta ögonblicket framför er – just där, just nu. Ni kan ta en stund och fundera över naturens mirakulösa förmåga att återskapa, ibland utan den minsta hjälp från någon annan.
Kära ni, gör varje dag till en dag av tacksägelse. Gör varje dag till en dag för att leta efter saker och människor att uppskatta. Hos den elakaste individen – om ni letar tillräckligt noga – skulle ni finna något att uppskatta. Kanske har de en passion som inte är så trevlig, men det är ändå en passion. Kanske är de arga för att de känner sig hjälplösa, därför att de djupt inom sig bryr sig om ett ideal. Kanske är personen som precis trängde sig före er i trafiken, rädd för att komma försent, men de bryr sig åtminstone om att uppfylla sina åtagande. Vi säger inte att ni ska stanna kvar om någon visar dåligt beteende, om ni kan undvika det. Vi säger inte att ni ska låtsas att det inte finns, eller ge det ytterligare energi. Men när dåligt beteende sker i er närhet, kan ni fortfarande se er omkring efter något att uppskatta.
När ni inte tycker om något på nyheterna, kan ni uppskatta er fjärrkontroll och byta kanal. När en anhörig som ni försöker undvika börjar tillrättavisa er, kan ni försöka tänka på något som ni kan uppskatta hos dem, och sedan byta ämne. ”Jag älskar att du bryr dig så mycket om mig. Jag uppskattar att du vill mitt bästa. Tack.” Byt sedan ämne eller gå er väg. Eller så kanske ni är med någon som pladdrar på om sin övertygelse och försöker tvinga den på er. Ni kan snällt säga: ”Är det inte underbart att leva och att passionerat bry sig om något. Det är bättre än att vara passiv.” Byt sedan ämne eller gå därifrån. Ni har förmågan att hitta något att uppskatta i varje given situation, och även om vissa saker är svårare än andra, har ni valet att anpassa er till den kärlek ni är och må bra – eller inte. Ert val att fokusera på uppskattning är för er själva först och främst.
Ni är ljusarbetarna. Mer exakt är ni ljus-fokuserarna. Ni är det ljus som kan välja att stråla er kärlek på de områden ni kan uppskatta, och på så sätt förstärka dessa vibrationer på Jorden. Sök frid. Var fridfulla och fler och fler exempel på frid kommer att komma in i ert medvetandefält. Var sorglösa. Uppskatta dem som är det och mer och mer av den energin kommer att komma till er medvetenhet. ”Sök och ni skall finna,” mina kära. Leta efter saker att uppskatta och ni kommer att finna fler och fler underbara saker i er värld att uppskatta.
Att spendera ert liv med att söka efter saker att uppskatta, gör det möjligt för er att öppna ett fönster till er förmåga att uppskatta allt som är gott, kärleksfullt och vackert. När ni gör det kommer ni att se ljus i mörkret, harmoni trots kaoset, skönhet, kärlek och nåd, även i en värld som verkligen är kaotisk för närvarande.
Ni är ljusarbetare, ljusfokuserare, uppskattarna och de som anpassar er värld till en högre, lyckligare, vackrare plats … ett ögonblick, en själ i taget.
Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.
Änglarna
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...