Änglarna via Ann Albers, 8 september 2018

Änglarna, 8 september 2018

Via Ann Albers

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.

Ert liv är fyllt av val från det ögonblick ni vaknar tills dess ni somnar. Ni väljer till exempel att öppna era ögon eller inte när väckarklockan ringer. Ni väljer själva om ni vill stiga upp och gå till ert arbete, eller sätta igång med dagens sysslor. Ni väljer vad ni ska ha på er, vad ni ska äta, vad ni ska tänka, vad ni ska säga och så mycket mer.

Er själ älskar val! Om ni nekades gåvan av fri vilja skulle ni finna livet mycket tråkigt. Gud kunde ha tvingat varenda en av er att leva ett liv i salighet – ett liv utan egna val – men i den verkligheten skulle mycket få av er känna sig inspirerade att lära och att växa. Ni skulle inte känna inspiration att skapa. Ni skulle njuta av livet ett litet tag, men så småningom skulle ni bli uttråkade.

Ponera att ni har semester hela livet. Ni kommer att bo i samma vackra hem. Ni skulle bli ombedda att göra fantastiska aktiviteter varje dag. Ni skulle bli serverade underbara maträtter varje dag. Ni skulle inte kunna välja överhuvudtaget, även om allt som erbjuds er är bra. Ni skulle kanske njuta av det här livet i några år, kanske i årtionden, men så småningom skulle ni längta efter er frihet. Ni skulle vilja välja.

Intressant nog har många av er en hatkärlek till era val …

Om någon skulle ta ifrån er era val, skulle ni känna er snuvade. Om mataffären har slut på er favoritglass skulle vissa av er bli frustrerade. Om er chef ”hängde över axeln” på er och dikterade hur ni ska utföra varje liten uppgift, skulle ni antagligen bli irriterade. Om ni fick höra att, för att hålla er friska måste ni allvarligt minska på maten, då skulle många av er bli mycket upprörda och till och med rebelliska och äta mer av den mat ni vet att ni inte borde äta.

Ni älskar att välja och ändå får många val er att våndas eller bli irriterade. Ni tittar i er garderob på morgonen, till exempel, och kan inte bestämma er för vad ni ska ha på er. Ni vill äta nyttigt, men vet inte riktigt vad som är bra för er. Ni kanske måste ta ekonomiska beslut, bestämma er för vilket hus ni ska köpa, var ni vill bo eller till och med hur ni ska ta hand om en närstående som är döende.

Så hur ska ni göra för att älska era val med så mycket entusiasm och upprymdhet som er själ gör? I verkligheten är det inte så svårt trots allt …

Ni börjar med att förstå att era val baseras på vad ni gillar och inte gillar. Era val ger er frihet att förstå vilka ni är och vilka ni kan vara. I varje ögonblick har ni möjlighet att göra nya val!

Vad som plågar er är rädslan för att göra fel val, ett val som kommer att leda till förlust, upprördhet, kritik eller andra obehagliga känslor. Men om ni gör ett val som känns bra nu, och sedan gör ett val som känns bra i nästa nu, och så vidare och så vidare, då kommer era liv att vara en serie av lyckliga ”nu!” Från vårt perspektiv sett, vilket bygger på en förståelse för verklighetens vibrationella karaktär, är inget val viktigare för er framtid än den energi ni skapar den med just här, just nu.

Vi måste upprepa det här – inget val är viktigare för er framtid än den energi ni skapar den med just här, just nu.

Anta att ni känner er oroliga över ert ekonomiska tillstånd eller er ekonomiska framtid. Denna rädsla blockerar det överflöd som försöker komma in i era liv. Den öppnar er för de rovgiriga krafterna i Universum. Någon rekommenderar er att göra ”snabba klipp” genom att investera. Det ser fantastiskt ut på papperet! Ni litar på den personen och gör investeringen. Ett år senare inser ni att ni kommer att förlora alla dessa pengar. Valet var inte problemet. Bristen på energi som ledde till det, är det som orsakade er våndan.

Så hellre än att våndas över era val, ägna mer uppmärksamhet åt er energi. Om ni hade varit i en vibration av tro, tillit, överflöd och tacksamhet för allt ni hade, skulle ni ha uppmärksammat era instinkter vid den tiden och era subtila känslor för att ”Det här kanske inte känns helt rätt.” Ni skulle ha blivit guidade till bättre möjligheter och behållit era pengar och förökat dem.

Ponera att ni står framför er garderob och våndas över vilka kläder ni ska ha på er med en känsla av att ni har blivit ”tantiga.” Ingenting kommer att se bra ut. Blunda i stället och känn ert strålande ljus och er inre skönhet. Säg till er själva att ni är underbara inifrån och ut. Känn det! Öppna era ögon nu och välj kläder. Ni ser strålande ut i vad som helst.

Säg att ni måste välja ett ålderdomshem för en gammal förälder. Det kan vara ett av ert livs svåraste val. Det behöver det inte vara. Fokusera först på hur mycket ni älskar er förälder. Föreställ er att föräldern får oklanderlig vård. Älska er själva tillräckligt för att säga till er själva att ni får hjälp från Källan, som också älskar era föräldrar. I den här energin kommer ni både att bli vägledda och omdömesgilla. Om ni gör ert val utifrån rädsla, kommer ni att lyssna på andra istället för er inre röst.

Om ni inte tycker om det val ni gjorde igår, eller till och med för två sekunder sedan, kan ni skifta er energi och göra ett nytt, bättre val. Ni kan ändra er hur mycket ni vill och när ni vill. Universum håller inte räkningen. Det kan göra andra omkring er obekväma, men ni kommer att leva ett lyckligare liv, och alla andra omkring er kommer att behöva växa! Er själ kommer att bli överförtjust!

Mina kära, ni kan inte göra fel val. Ni kan bara göra val som ni kan glädjas åt eller inte. Men ni har alltid chansen att ändra er. Ni har alltid chansen att korrigera er energi och dra till er mirakler. Ni behöver aldrig någonsin lida av effekterna av tidigare val, om ni är villiga att rätta till er energi i nuet. Nu är det dags att njuta av er frihet.

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.

Änglarna.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...