Meddelande från Änglarna via Ann Albers, 2 juli

Anglarna Ann Albers

Meddelande från Änglarna

2 juli 2016

Kanaliserat av: Ann Albers

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket,

Förra veckan talade vi om att hantera våld i er värld, den typ ni ser på era nyheter som inte påverkar er direkt. Denna vecka vill vi använda precis samma principer till de allt annat än vänliga beteenden som påverkar er personligen. Hur hanterar ni verbala attacker från dem runtomkring er, och de själar som verkar kräva ett gräl? Hur hanterar ni dem som inte är villiga att kompromissa? Om ni har hört våra meddelanden ett tag så vet ni redan att svaret är kärlek. Kärlek är inte alltid ”tycka om”. Kärlek är inte alltid att det känns ”bra” kring en person eller ett beteende. Kärlek, så som vi definierar det, är helt enkelt ett erkännande av ljusgnistan inuti en själ och att kännas vid  att varje själ – oavsett hur sårad, oavsett hur envis, oavsett hur ovänlig, gör sitt allra bästa, i slutändan för att känna sig älskade…oavsett om de inser det eller inte.

Det finns en del själar som ber om kärlek på vänliga sätt. De ber ärligt om hjälp eller så överöser de vänlighet på andra för att känna flödet av kärlek genom deras varelser.

Det finns andra själar som är betydligt mindre medvetna. De sträcker sig efter kärlek genom att attackera er med sina ord, eller att skapa diskussioner. ”Förena er med mig i min ilska och smärta”, är vad de egentligen ropar. ”Se min smärta. Känn den med mig.” De vet inte ens att det är detta de är ute efter. Och det skulle så klart vara betydligt mer utvecklat att säga ”snälla, hjälp mig att hitta en väg ut ur smärtan” men sorgligt nog tror de inte ens att detta är möjligt. Ofta tror de inte att någon annan skulle kunna bry sig om vad som verkligen är begravt i deras hjärtan och därför har de också kopplat bort sig från det samma.  Dessa är själarna som behöver er kärlek, även när de inte förtjänar er uppmärksamhet. Ni kan vända er ifrån dem och ni kan vägra att bevärdiga deras mörker med ert ljus, men försök att inte hata dem. Be för dem istället. Sänd dem ljus och be för upplyftandet av deras själar.

Det finns andra själar som är ovilla att kompromissa med er – familjemedlemmar, medarbetare…de som ni inte kan gå iväg från utan måste ta tag i. Dessa själar skriker efter kärlek på ett sätt av två. Antingen följer de sin inre vägledning och ber er att tro på att de vet vad de håller på med i sina liv, eller så håller de envist fast vid ett perspektiv med desperat behov av erkännande och bekräftelse. Oavsett fallet, låt dem vara. Gå iväg från konflikten. Be om ett kärleksfullt agerande för er själva som inte involverar deras samtycke.

Världen behöver er kärlek, kära ni. De lidande själarna behöver någon, om så bara på ett avlägset, stilla sätt, för att bekräfta deras ljus och be för dem. Dansa inte med eller bevärdiga deras mörker. Ta istället bort er själva från smärtsamma situationer och oenigheter när ni kan, sänd de sårade ert ljus och böner och vet att deras smärtsamma beteenden inte handlar om er.

Genom att göra så, väljer ni att uttrycka ert djupaste, sannaste mest älskvärda jag. Ni blir bokstavligen ”i världen, men inte av den”, – ett ljus och en fyr av hopp på denna jord.

Gud välsignar er! Vi älskar er så väldigt mycket.

Änglarna

Svensk översättning: Mahlin Larsson – www.st-germain.se

You may also like...