Änglarna via Ann Albers, 15 augusti

Meddelande från Änglarna

15 augusti, 2015

Kanaliserat av: Ann Albers

 

 

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket,

Förra veckan pratade vi om att hitta kärlek i alla saker och alla varelser.

Vi vet att detta inte är lätt, för det är inte detta sätt mänskligheten är programmerad. Vi säger ”programmerade” för vi vet att er sanna natur är att se ljuset i varje själ och varje situation, men det är er kulturella betingning som lär er att skydda er själva och att överleva.

Detta är föreståeligt och ibland mänskligt nödvändigt. Barn som har för stor tilltro, kan lätta råka i trubbel, men emellertid, kära ni, kan ni som vuxna avgöra utan att döma, älska utan att tycka om, och välja att fokusera på ljuset inom en individ även om ni väljer att gå er väg. Ni kommer att leva ett betydligt gladare och mer kraftfullt liv om ni strävar efter att göra det.

Det råder stor förvirring mellan dömande och bedöma. Vi har sagt detta förut, men ”Dömandet säger ’Ingen rätt att vara’. Bedömningen säger, ’Inte rätt för mig’.” Så när någon agerar på ett sätt som ni inte tycker är rätt, använd för all del er bedömningsförmåga! Bestäm vem och vad som hör hemma i era liv. Ta er bort från de kränkande personerna så snart ni kan, eller om ni inte kan ta er iväg, ta åtminstone ett beslut att stanna i er egen positiva energi, snarare än att hemfalla åt den illa agerande individens önskan om sällskap i deras misär. Ignorera dem, sänd ljus, arbeta på att komma ihåg att även inom denna sårade eller omedvetna själ finn det en gnista av gudomlighet.

På samma sätt finns det ett stort mått av förvirring mellan ”älska” och ”gilla” på er planet. Älska, i himlarna, betyder helt enkelt att lägga märke till den gudomliga gnistan inom varandra. Gilla betyder att ha varma känslor gentemot varandra. Ni kan älska själen utan att någonsin behöva gilla personligheten eller beteendet. Älska ljuset inom dem, hur matt eller gömt det än är. Välj att tro på dess närvaro. Men ändå behöver ni inte känna varmt för en individ. Ni behöver inte vilja vara runt dem. Ni behöver inte vara överens, acceptera eller ens ha något att göra med någon ni inte gillar, men snälla, kära ni, hata inte. Älska ljuset inom dem, för oavsett hur konstigt det än försöker att ta sig upp, så är det samma ljus som inom er. När ni fokuserar på detta ljus, kan ni ibland, faktiskt, energetisk, få lågan att flamma upp i deras själ.

Så när vi säger finn kärleken, ber vi er inte att känna varmt för alla, inte heller att ha alla i era liv. Vi ber er inte om att stå ut med beteenden som inte genljuder med er lycka. Vi ber er inte stanna i situationer som smärtar eller är obekväma för er själ. Vi föreslår bara att ni kommer att må bättre, känna er starkare och mer integrerade med er egen själ om ni kan säga, ”Nåväl, oavsett vad någon gör, så finns det ljus i deras själ som försöker att komma fram och jag kan älska det ljuset.” Kära ni, sen kommer ni att börja se mänskligheten så som änglarna gör.

Gud välsignar er! Vi älskar er så väldigt mycket.

  • Änglarna

Svensk översättning: Mahlin Larsson – www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...