Änglarna via Ann Albers, 22 augusti

Meddelande från Änglarna

22 augusti 2015

Kanaliserat av: Ann Albers

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket,

Allting i era liv fyller en funktion oavett om ni kan se det just när det händer. I varje glädje och varje smärta, finns en anledning och den djupaste anledningen bakom alla saker är att er själ reser mot att bli mer medveten om sin förening med Guds kärlek. Det finns djupa lager i er varelse, varav många ni inte är medvetna om. Så ni kanske säger, ”Oh, ja, Jag vet att jag är ett med Guds kärlek,” men ärligt talat så känner ni det inte ännu, upplever det och har glädjen av att känna till det som en verklighet i vilken ni finner himlen på jorden. Detta är meningen och syftet med allting och absolut med ert liv på jorden – att återvända till medvetenheten och upplevelsen av er enhet med Guds kärlek.

Så vad gör ni, praktiskt, när ni märker att ni är i en utmanande situation? Först och främst, slå inte på er själva. Fråga inte vad ni gör för fel. Kära ni, ni har aldrig gjort något fel, i våra ögon. Ni växer bara. Det är betydligt bättre att be, ”Gud sänd tillbaka mig till en medvetenhet om kärlek. Sänd mig tillbaka till vetskapen om att jag är älskad precis här och nu, även mitt i denna utmaning.” Sen kära ni, sätt er ner, andas och ta emot vår kärlek. Bara andas och använd er intention. Även den enklaste handling som visar att ni vill ta emot kärlek, tillåter oss – änglarna – att arbeta med era energifält och hjälpa till att ställa in er till de energier som kommer att dra till sig lösningar, snällare situationer, etc.

Var också villiga att göra någon liten handling av självkärlek för er själva oavsett utmaningarna i livet, för dessa bekräftar sanning och hjälper er, vibrationsmässig, att börja förändra er situation. Ni är inte hjälplösa, kära ni. Att ställa in er varelse på kärlek, i någon form, kommer att hjälpa er att förändra er energi och att ta er ut ur även de mest utmanande områden. Som en del av er ofta säger, ”Den enda vägen ut är upp,” och vi skulle vilja tillägga…”vibrationsmässigt talat”.

Gud välsignar er! Vi älskar er så väldigt mycket.

Änglarna

Svensk översättning: Mahlin Larsson – www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...