Meddelande från Änglarna via Ann Albers, 28 november

Anglarna Ann Albers

Meddelande från Änglarna

28 november 2015

Kanaliserat av: Ann Albers

 

 

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket,

”Förvänta det oväntade”, är en vanlig fras på er jord. Vi skulle säga, ”Omfamna nuet, Förvänta det Bästa!” för i ärlighetens namn, kära ni, om ni förväntar er det bästa så tenderar ni att dras mot det! Om ni förstår att allting verkligen är möjligt med Gud, så istället för att stålsätta er inför besivkelse, kommer ni snarare med glädje se fram emot överaskningarna och hjälpen på stigen framför er.

Gud älskar er! Vi älskar er! Vi firar er närvaro på jorden. Vi firar ert eviga varande. Vi firar när ni ber oss om hjälp för att ni använder er fria vilja att älska er själva och be om hjälp. Vi vill ge er Närvarons gåva under högtiderna…kärlekens närvaro, glädjens närvaro, nådens närvaro. Tillåt oss att hjälpa er!

Vi vet att ni är upptagna under julen men allting skulle gå så mycket smidigare om ni skulle börja och avsluta er dag med det Gudomliga. Ta några minuter varje morgon. ”Kära Gud, Kära Änglar, det här är vad jag skulle vilja åstadkomma idag. Snälla, hjälp mig. Om du har andra planer, kära Gud, hjälp mig att tro på att du verkligen vet vad du håller på med i mitt liv och i universum och att du älskar mig. Hjälp mig att lita på att mina önskningar kommar att uppfyllas på det mest perfekta sätt vid den mest perfekta tidpunkten. Tack. ”Och sedan kära vänner, går ni vidare med er dag, och litar på att ni kommer att ta emot all den hjälp ni behöver och när något inte ser ut som ni tycker att det ”borde” göra, finns det alltid en större anledning.

Ni är SÅ väldigt älskade i himlarna. Ni är firade. Vi ser er som gåvor på jorden, kära ni. Be om hjälp. Tillåt oss att bistå er, även i de mest enkla saker – den perfekta gåvan till någon ni älskar, ingredienserna till era kakor, energin att skriva julkort…och om ni inte har dessa saker, tro, tro, tro, att vi älskar er på sätt som ni ännu inte kan förstå.

Gud välsignar er! Vi älskar er så väldigt mycket.

  • Änglarna

Svensk översättning: Mahlin Larsson – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...