Änglarna via Ann Albers, 22 juni 2019

Änglarna via Ann Albers

22 juni 2019

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket.

Idag skulle vi vilja adressera ett ämne som ni alla är bekanta med men som ändå innebär en stor kamp för det mänskliga hjärtat – förlåtelse.

Vi vet att om vi ställde er en enkel fråga, ”Vill ni bära smärtan av er ert förflutna med er till er framtid?” skulle var och en av er svara med ett dundrande ”Nej! Jag vill bli fri den.”

Men om vi ställde en lite annorlunda fråga, ”Är ni villiga att förlåta alla dem som ligger bakom er smärta och ert lidande? Skulle de flesta av er säga, ”jag vill, men det är svårt,” medan andra ilsket skulle svara, ”absolut inte!”

Kära ni, dessa frågor är ett och samma, för ni kan inte lämna smärtan av ert förflutna bakom er utan arbetet av sann förlåtelse – att förlåta er själva för att ni skapat eller tillåtit smärta i ert liv, och förlåtande dem som sårat er för att ni spelat en otrevlig roll i utbildningen av er själ.

Inte en enda av er förtjänar någonsin att lida. Inte en enda av er förtjänade någonsin misshandel. Vi skulle inte vilja att någon enda av er någonsin skulle bli bedragen, övergiven, förminskad eller skadad på något som helst sätt.

Vi önskar er bara en upplevelse av kärlek! Men av olika anledningar, några av dem planerade innan denna livstid, några rent vibrationella, har ni tillåtit smärta i era liv. Vissa av er planerade till och med att uppleva smärtsamma omständigheter före födseln – för att förstå andra perspektiv, att växa bortom smärtan som en inspiration för andra, för att försöka inspirera era misshandlare med kärlek… Listan av orsaker till varför själar väljer att utstå smärta är lång och varierad. Några av er valde inte medvetet smärta utan tillät den helt enkelt komma, som ett resultat av ett långvarigt vibrationellt fokus på olyckliga aspekter av mänskligt liv eller andra mänskliga varelser.

Oavsett orsak, ingen av er förtjänar någonsin smärta, ovänlighet, misshandel eller dålig behandling. Ni är alla, utan undantag, alltid och för alltid, värdiga kärlek. Pränta in det i ert medvetande. Dyk djupt inom er och säg till alla de sårade delarna av själv, ”jag älskar dig. Du är värdig kärlek.” Sedan, befria er från det förflutna genom den modiga handlingen av förlåtelse.

Förlåtelse är det val som garanterar er frihet från ert förflutna. Förlåtelse säger inte, ”Jag uppmuntrar dina handlingar. Var snäll och såra mig igen.” Förlåtelse säger inte, ”Jag tycker om dig och vill vara med dig.” Förlåtelse säger inte, ”Jag kommer att glömma vad du gjorde.” Detta är felaktiga uppfattningar som hindrar er att förlåta.

I sanning, förlåtelse har ingenting att göra med de individer som sårat er. Förlåtelse är ett modigt val att befria er själva från de energetiska fängslen som binder er.

Förlåtelse säger, ”Jag ger ert beteende i mitt förflutna ingen makt över min framtid. Jag har fått nog av denna smärta. Jag lämnar den bakom mig nu och för alltid.”

Förlåtelse är ett energetiskt, mentalt, känslomässigt och andligt val som ger er frihet att uppleva vibrationerna som är er naturliga födslorätt – glädje, överflöd och kärlek. Förlåtelse kräver arbete. Det kräver omprogrammering. Det kräver viljestyrkan att förändra era tankar till något som är mer positivt än smärtan i ert förflutna. Om ni ber om hjälp kan vi arbeta med er, stärka er kärleksfulla energi, och hjälpa er att frisläppa de programmerade mentala band som binder er ande. Ni kan behöva söka också mänsklig hjälp. Detta är en handling av själv-kärlek.

Ge er själva ett åtagande, till er själva, för er själva, att vara flitiga – en tanke i taget – att milt och vänligt förändra ert sinne mot en ljusare framtid.

Ge er själva ett åtagande, till er själva, för er själva, att skaffa all hjälp som behövs för att befria er från det förflutna, så att ni kan se fram emot den ljusa och underbara framtid ni i sanning förtjänar. Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.

  • Änglarna

Du gillar kanske också...