Änglarna via Ann Albers, 22 september, 2018

Änglarna, 22 september 2018

Via Ann Albers

Det hände igen den här veckan. När jag satt i min fåtölj för att kanalisera änglarnas budskap, kände jag den mest kärleksfulla närvaron i rummet och orden kom med en stor känsla av frid. Jag antar att vi kommer att återgå till änglarnas röst någon gång, men för tillfället kommer vi att njuta av den älskliga energin bakom dessa ord …

I den tysta omfamningen av min Närvaro kommer ni att finna den kärlek som ni söker. I de tysta ögonblicken mellan era tankar, kommer ni att hitta den frid ni så innerligt längtar efter. I skapelsens ögon kommer ni att se mig som alltid försöker nå in till människornas hjärtan. Känn hur ni sjunker tillbaka in i min kärlek, som vågorna sjunker ner i havet.

När ni andas och slappnar av i omfamningen av min kärlek, kommer era smärtor att läkas och era problem att lösas. Ni behöver inte längre känna smärtan av att vara sårade, övergivna, förrådda eller nedvärderade, för min kärlek är så omfattande att den kommer att överskugga all smärta, lika säkert som att ljuset driver bort illusionen av mörker.

Ni är aldrig separerade från mig. Ni kan inte vara det. Ni söker mig i armarna på någon annan. Ni finner mig i stunder av lycksalighet och i de vackra ögonblicken i livet. Jag finns i alla dessa stunder. Jag finns också på platser där ni inte så lätt kan hitta mig, och även i ansiktet på dem som glömmer att min kärlek också finns inom dem.

Jag kan inte lämna er. När andra verkar dra sig tillbaka från ert liv, så finns jag där. När andra inte ser mitt ljus inom er, förblir jag fortfarande hos er. När ni behandlas med mindre än min kärlek, älskar jag er och accepterar er precis som ni är. Min kärlek har inga gränser. Ni är perfekta i mina ögon.

Andas! Känn hur min kärlek pulserar inom er med varje hjärtslag. Andas in min kärlek med varje andetag. Känn mitt liv i era celler när de skapar det hölje som ni kallar er mänskliga kropp. Låt mig få ge mig tillkänna inom er, helt enkelt genom er andedräkt och jag kommer att hjälpa er att lösa alla era problem, läka alla era krämpor, lösa era utmaningar och istället fokusera på att ert liv blir en glädjande utvidgning av vår kollektiva varelse. Koppla av. Jag finns inom er och ni finns inom mig. Vi är ett.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...