Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 23 september 2018

Det Arkturiska Rådet

Via Daniel Scranton, 23 september 2018

Hälsningar! Vi är det Arkturiska Rådet och vi är glada åt att få kontakt med er alla.

Vi har observerat vad ni gör med vårdagjämningens energier, och vi är glada åt att kunna meddela att vi ser att majoriteten av er som har vaknat tar emot energierna och integrerar dem för ert allra bästa. Bara för att något är för ert allra bästa, betyder inte det att ni kommer att skörda frukterna med en gång. Inflödet av kärlek och högre frekvenser kan också röra upp en massa saker inom er som ni har hållit fast vid.

Vi talar om mycket centrala problem som kommer upp för att rensas bort. Så även om energierna är mycket högfrekventa och mycket kärleksfulla, kan ni känna deras påverkan, som har skapat en del obehag i er upplevelse. Vad det innebär för er är att ni måste förbli jordade trots det ni har känt, fysiskt och emotionellt. Om ni förblir jordade måste ni hålla huvudet kallt, för låt oss vara uppriktiga, det är i ert huvud som många av dessa problem finns.

Ni ger mycket mer mental energi till något när ni fokuserar på det, och den mentala energin kan snabbt öka. Så istället vill ni fokusera på att vara jordade, ni vill fokusera på att vara i era kroppar och ni vill fokusera på den kärlek som ni kan känna kommer till er från de högre världarna och från andra delar av er galax. Det finns så mycket kärlek för mänskligheten, och som vi har sagt, ni gör ett fantastiskt jobb med att ta emot den, men förvänta er inte att resultaten ska bli vad ni vill att de ska bli med en gång.

Ge energierna tid att göra det de gör. Ge er själva tid att rensa och släppa, att släppa taget om det som inte längre gagnar er. Och när ni övar på att ge stadga åt ert medvetande i ert hjärta, kommer ni att finna att det här är den bästa tid som mänskligheten någonsin har haft på Jorden, och vi kan lova er att det bara kommer att bli bättre.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av kontakten med er.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...