Änglarna via Ann Albers, 23 juli 2023 

 

Änglarna  

Via Ann Albers, 23 juli 2023 

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket. 

Ni har aldrig någonsin varit utan ett syfte. Det finns inte ett enda ögonblick eller ett enda andetag utan värde. Så länge ni lever på Jorden bidrar ni till den pågående strömmen av skapande genom själva er närvaro.  

Ni kom inte till Jorden för att bevisa ert värde genom handlingar eller prestationer. Ni kom inte för att rädda andra. Ni kom inte hit för att fixa det som var trasigt eller ens er själva, för i er själ är ni perfekta. Ni kom för att skapa, leka och dra energi från de osynliga världarna och in till den fysiska. Ni kom för att expandera och uppleva kärlek. Ni är en del av den levande expansionen av det Gudomliga till fysisk form. Ni befinner er längst upp på skapelsens vågor.  

Med varje önskan drar ni in kärlek i den fysiska världen. Med varje önskan börjar ni en kedjereaktion av skapande. Varje gång som ni är orolig, ber ni Universum om en lösning. Frågan är aldrig om ni “tjänar ett syfte” eller inte, utan snarare om ni tillåter er själva att känna ert fantastiska syfte. Ni gör det här genom att erkänna er egen godhet, ert eget unika värde och ert eget kärleksfulla hjärta.  

Så många av er har lärt er att döma er själva utifrån ytliga normer. Ni lärde er att bevisa ert värde genom att behaga andra. Ni blev fast i spelet att övertyga er omgivning om att ni var älskvärda genom att underkasta er deras önskningar eller hävda er själva. Men allt ni behöver göra är att “vara.” 

En ros tjänar ett syfte även om den inte utför några andra handlingar än sin egen naturliga utveckling. En tulpan tjänar ett syfte även om den aldrig försöker behaga en endaste själ. Ett grässtrå tjänar ett syfte även om det kanske växer och blir nedtrampat på mindre än några dagar. 

Era fåglar, bin, insekter och fjärilar tjänar ett syfte, men ingen av dem kommer någonsin att sträva efter att uppnå någonting. De lever helt enkelt för att “vara” det de skapades till att vara. De lever för att uppleva och uttrycka kärlek i en fysisk kropp. Och medan varje varelse och skapelse på sätt och vis “utför” ett syfte inom skapelsen, gör de det bara som en form av deras eget uttryck. Ett bi gör inte honung för ert rostade bröd och ert te. Det gör honung för att det är ett bi. En fjäril fladdrar inte i närheten av er för att behaga er, utan förnimmer snarare glädjen av den kärlek ni känner och vill bidra till dansen – för den rena glädjen med att känna kärlek.  

Kärlek, kära ni, är ert syfte, hur ni nu väljer att uttrycka den. Ni kan uttrycka den på storslagna och härliga sätt genom att tjäna massorna, eller ni kan uttrycka den i en tyst stund av uppskattning. Ändå, oavsett hur den uttrycks är det kärlek, och ni tar med er kärlekens vibration in i denna verklighet.  

Omfattningen av vad ni gör kommer aldrig att vara lika viktig som vibrationen av kärlek ni gör det med. Vi kan inte upprepa detta tillräckligt ofta.  

Om ni vill, ta en kopp kaffe eller ett glas vatten och njut av det. Drick med kärlek, andas in och uppskatta dess skönhet och skönheten hos alla vars händer förde denna klunk till er mun.  

Ni har precis avsiktligt framkallat kärlek. Ni har precis upplevt ert djupaste syfte. När ni tittar tillbaka på ert liv från himlen, kommer ni att se kärlekens vibration som ni just framkallade i ert tredimensionella ord. Det är det ert jordiska liv handlar om. 

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket. 

Änglarna  

 

 

 

Översättning Ulla Krogh 

 

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *