Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 23 juli, 2023

 

Ett gigantiskt språng framåt för mänskligheten ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har förmågan att känna när mänskligheten har gjort ett kollektivt gigantiskt steg framåt i er utveckling av medvetande, och ni har gjort det nyligen. Vi inbjuder dig att känna efter betydelsen av detta gigantiska steg framåt genom att inse att inre frid är mer tillgänglig för dig nu. Oavsett vad som händer i ditt liv, har du större tillgång till vibrationerna du gillar. Du kan ansluta mer till kärlek, med frid, med glädje, med frihet, med kreativitet och med spänning, eftersom du som ett kollektiv rör dig allt närmare fullbordandet av medvetandeskiftet där på jorden.

Nu brukar vi berätta för er om någon galaktisk händelse, något som involverar er sol, eller något som kom från oss eller något annat kollektivt medvetande, men den här gången nollställer vi er alla, eftersom vi vet att ni är orsaken till detta gigantiska språng framåt i er andliga evolution. Vi vet att varje gång någon av er mediterar, varje gång någon av er skriver i er dagbok, varje gång någon av er ler mot en främling, går mänskligheten framåt. Det finns en kumulativ effekt, en synergi av dessa händelser och dessa energier som inträffar, speciellt när de alla sker samtidigt.

Och tillräckligt många av er som är vakna gör den ansträngningen. Du rör dig på den vägen medvetet och medvetet, och resultaten är häpnadsväckande. Fortsätt att ägna er åt dessa övningar och de andra övningarna som ni vet för er till ett tillstånd av högre vibrationsmedvetande. Lyssna på musiken du älskar, dansa, kom in i en vattenmassa, slappna av och berömma dig själv och andra. Det här är bara några av de enkla sakerna du kan göra för att växa andligt och lägga till energierna som verkligen är en gräsrotsrörelse där på jorden och de energier som har fört dig till denna tid av förbättrad andlig evolution.

Ibland tittar du på dina liv, och du undrar när den enda stora saken kommer att hända, eller när du ska bidra med din bok, eller din kurs eller ditt healingcenter för att verkligen tippa skalan för mänskligheten. Men tänk på hur många av er som nu arbetar för ljuset och arbetar för att åstadkomma denna medvetandeförskjutning för hela kollektivet. Och vet att varje liten bit hjälper, varje positiv tanke räknas, och fler och fler människor vaknar varje dag till sanningen att de faktiskt är Källenergivarelser som låtsas vara människor.

De av er som har varit vakna ett tag har ökat farten i denna kumulativa effekt. De goda vanorna du har skapat nu har sitt eget momentum kring dem, och du tillför så mycket till de positiva tankeströmmar som finns där ute för andra att utnyttja, och vi uppskattar dig så mycket för dina ansträngningar. Vi inbjuder dig att ta några ögonblick av din hektiska dag för att uppskatta er själva för ett väl utfört jobb.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *