Änglarna via Ann Albers, 24 augusti 2019

Änglarna, 24 augusti 2019

Via Ann Albers

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.

I er värld och i era liv, finns det ett oändligt antal framtida möjligheter. Vissa är mer sannolika än andra. Vi kan se er troliga framtid genom att helt enkelt läsa av ert energifält idag, och se hur mycket ni är villiga att anstränga er längs vägen. Ni kan förändra allt. Vid varje val, tanke och handling kan ni antingen stanna kvar på samma väg eller ändra kurs för era val, tankar och handlingar, begränsa er vibration och låta den definiera er framtid

Ponera till exempel att ni sätter er i en bil och börjar köra från öst till väst. Ni planerar att resa över hela landet. Ni har kartlagt er rutt och memorerat den. Vi kan läsa er energi och berätta för er vad vi ser på er väg framåt. Antag att vi ser en storm på den väg ni har valt. I så fall börjar vi försiktigt leda er mot en annan väg. Plötsligt känner ni för att ta en omväg, köra in på en annan väg eller stanna längs vägen.

Om ni lyssnar på dessa känslor, kommer ni att undvika stormen. Om ni ignorerar ert eget hjärta och fortsätter framåt på er ursprungliga väg, kanske ni kör rätt in i stormen. Vi kommer naturligtvis att vara där med er. Ni skulle vara säkra och klara er igenom den, men det skulle ha varit mycket enklare att lyssna på ert hjärta och undvika den helt och hållet.

Nu ser vi, till exempel, att vissa länder på Jorden vill bomba varandra. Vi ser potentialen för krig, och det är en mycket möjlig framtid. Men repa mod! Vi stödjer inte krig, vi stödjer fred! Vi stödjer inte hat, vi stödjer kärlek! Ju fler av er som bestämmer sig för att sluta krigandet inom er själva och med varandra, desto mer kommer vibrationen av fred att segra på er planet. Fred är en möjlig framtid. Kommer ni att bidra till att det blir möjligt? Ni kan det.

Många av er har märkt att det går snabbt att rensa bort gamla rädslor. De kommer upp först när ni är utsatta för dem. Kanske står ni inför utmaningar, fysiska problem, känslomässiga problem som hotar er känsla av välbefinnande och säkerhet.

De illusioner som har hållit er bundna i det här livet och i andra liv, visar sig i form av rädsla. Men dessa rädslor är inte verkliga. De försöker bara på ett klumpigt, omoget och kärlekslöst sätt skydda er från att fara illa. I verkligheten skadar rädsla er mer än det verkliga livets utmaningar.

Så när rädslor uppstår, mina kära, se dem i ögonen. Tacka dem för att de försöker skydda er, men säg helt enkelt till dem: ”Gud är mitt skydd. Ni visste bara inte om det. Gud är min Källa. Gud är min försörjning. Gud är den hälsa och det välmående som lever inom mig och Gud är min frid. Ni kan försvinna nu!” Fokusera sedan på något positivt, något som ni älskar, något som ni bör vara tacksamma för.

Det är med styrkan i ert fokus och er viljekraft som ni kan vända er bort från den rädsla som illusionen vill måla upp för er, och vända er mot Guds kärlek som finns inom er, genom er och omkring er.

Det är med styrkan i er vilja och ert fokus som ni kan bestämma er för att ni inte längre vill att er hjärna ska kriga med ert hjärta, att ni inte längre kommer att attackera eller kritisera er själva eller andra, och om ni kommer på er med att göra det, kommer ni att ge er själva en kram och helt enkelt säga: ”Det är OK, vi gjorde fel, låt oss skicka lite kärlek till oss själva. Låt oss leva i sanning. Låt oss vara freden och inte bombningarna.”

Mina kära, ni är mycket mäktigare än ni kan föreställa er. Guds styrka och kraft lever inom er. När ni använder ert fokus och er fria vilja till att bekräfta dessa sanningar om och om igen, och när ni fokuserar på en kärleksfull verklighet om och om igen, kommer ni att omdirigera er hjärna, och då kommer den att vara öppen för att ta emot den fantastiska och mirakulösa kärlekskraft som vill att ni ska leva i absolut glädje.

Vi tror på er fred. Vi tror på ert välbefinnande, er glädje, ert överflöd och er passion för livet. Om ni ännu inte känner något av detta, repa mod … vi guidar er längs en något annorlunda väg – en som ni kommer att njuta av så mycket mer.

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.

Änglarna.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

You may also like...