Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 23 augusti 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 23 augusti 2019

Per Staffan 23 augusti 2019

Arcturians (channeled messages)

How to Be Spiritual ∞The 9D Arcturian Council, Channeled by Daniel Scranton

Att vara andlig ∞ 9D Arcturian Council, kanaliserat av Daniel Scranton

“Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har sträckt oss på sätt och vis ut till vem som helst och alla som söker andlig vägledning och hjälp med sin tillväxt och utveckling. Vi är inte kränkta av dem som inte har något intresse av det vi erbjuder. Vi bryr oss inte om om folk håller med om vad det är som vi måste dela via den här kanalen. Vi letar inte efter följare och troende. Vi erbjuder helt enkelt vår hjälp.

Det här sättet att vara en guide för en annan, eller för flera andra, är något som vi rekommenderar till er som är intresserade av att vara till tjänst, och vi vet att det finns många av er som söker nya, olika och bättre sätt att vara till tjänst. Ni vill inte vara ute i världen och leta efter konverteringar, för att försöka få andra att hålla med er. Istället vill ni hedra mångfalden som finns och vet att det kommer att finnas en tid då fler människor resonerar med det ni tror än, säg, någon ålderdomlig religion som har utövats i tusentals år. Det finns en anledning till det. Det är dags att utvecklas.

Det är dags att bli en ny version av er själva, som ett kollektiv och som individer. Och så, att släppa gamla trosuppfattningar och att vakna till universella sanningar är något som är helt naturligt. Ni behöver inte pressa det på någon, för de kommer att ha sina upplevelser och sedan kommer de att leta efter er. Och när ni väl träffar någon som är på en spirituell väg, kan ni också förvänta er att ha en del olika perspektiv. Ni kan förvänta er att ha olika tillvägagångssätt för er andlighet. Det är också något att omfamna. Den mångfalden är bra. Vi letar inte efter likformighet.

Vi erbjuder helt enkelt vårt perspektiv och vår vägledning, och vi erbjuder verkligen vår hjälp, och skulle det inte vara trevligt om det var andlighet, som de flesta definierar det? Skulle det inte vara trevligt om en andligt väckt person helt enkelt var en person som ni kan lita på för att få hjälp? När ni får tillgång till sanningen att ni är oändliga och eviga varelser av ljus och kärlek, som är här med erfarenheter av att känna Källenergin mer fullständigt och att känna Källenergi SOM Källenergi, så inser ni att det inte är nödvändigt att någon annan håller med er. Det behöver inte vara en del av din andlighet för att få andra ombord i det.

Men det bästa du kan göra som en andligt vaken person för att visa hur vaken du är, är att vara vänlig. Vänlighet är andlighet i handling, och allt annat är precis vad du tror är sant för tillfället. Ibland kommer du att tro på vissa beteenden, praxis och så vidare som du tror kommer att hjälpa dig längs din andliga väg, och det är inget fel med det, men inse att du kan komma att överge alla dessa saker till förmån för andra saker om sex månader till ett år. Det finns inget behov att hålla sig fast vid någon praxis eller någon övertygelse, men världen behöver verkligen fler människor som är vänliga mot varandra.

Det är den typen av andlighet som lockar fler människor. Människor gillar när du är vänlig mot dem, och kanske din vänlighet kommer att inspirera dem att vara vänliga mot andra. Och utan att ha diskuterat vad din andliga övertygelse är, kan du vara den första dominobrickan som skapar den effekt som du vill skapa för varje person vars liv du berör.

Och det är mer värdefullt än någon bok som du kan skriva eller något seminarium som du kan lära ut. Om du kan gå bortom allt detta och se att ni alla har en mycket liknande upplevelse där på Jorden, kommer ni att få inspiration oftare att vara vänliga mot varandra. Och då kommer vi att veta att vi har haft den inverkan som vi ville ha, men ändå kommer vi aldrig att vara bundna till det önskemålet.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...