Arkturierna via Daniel Scranton, 2 oktober 2017

Arkturierna via Daniel Scranton, 2 oktober 2017

 

Hur Ni Står till Tjänst ∞Det 9:e DimensionellaArkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Det har varit en tendens bland de av er som är uppväckta att betrakta er som mer ansvariga för andras än för ert eget välbefinnande. Ni har visat att ni i stort sett är de mest medkännande, omtänksamma, givande människorna på planeten.

Nu finns det givetvis de som bryr sig, ger, är snälla, har medkänsla och kärlek som av definition är de mest ouppväckta, och det finns väckta varelser som är ganska själviska. Men för det mesta känner ni alla en skyldighet att hjälpa, en skyldighet att vara till tjänst och en kallelse att hjälpa andra att vakna. Så ni känner ofta att ni vill veta hur ni kan bidra mer.

Svaret på den frågan finns alltid rakt framför er. Ni kan bidra mer genom att se inom er själva vad det är ni fortfarande håller ett dömande emot. Ni kan titta på de områden i era liv där ni vet att ni har jobb att göra. Det finns alltid utrymme för mer förlåtelse, mer acceptans och mer ovillkorlig kärlek för dem som ni kan se arbetar för att skilja och manipulera.

Om var och en av er tar den tid som krävs för att bearbeta och integrera vad som händer inom er, så kommer ni att märka ett skifte i kollektivet också. Men i stället försöker de flesta av er att skaka andra vakna, eller så gör ni för andra det ni tror att de inte kan göra för sig själva. Ni måste tro på era medmänniskors förmåga att vakna på egen hand och skapa de realiteter som är mest till tjänst för dem.

Vad ni ger era medmänniskor som är mest värdefullt är er ovillkorliga kärlek, er medkänsla och er tro på den goda insidan av dem. När ni tillåter andra att vara där de är och att utvecklas i sin egen takt, gör ni dem mer gott än vad ni förstår.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har haft en förbindelse med er. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

Du gillar kanske också...