Änglarna via Ann Albers, 24 juni, 2017

Änglarna, 24 juni 2017

 Via Ann Albers

 

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.

Varje enskild önskan på Jorden har sin grund i att ni ska må bättre. När ni önskar något, är er önskan ofta åtföljd av antingen medveten eller undermedveten rädsla. Ni är rädda för att ni inte kan få det ni önskar, inte vet hur ni ska skapa den, eller att något annat ska komma i vägen för att era önskningar ska kunna uppfyllas.

Rädsla är en stark vibration på er planet. Den är högljudd. Den är rotad i illusionen att ni är maktlösa och separerade från Källan, men sanningen är att ni för evigt är kopplade till Källan och oändligt kraftfulla skapare. Allt ni drömmer om är möjligt om er energi är i rätt balans för att ta emot den.

Så när ni befinner er i en situation där ni känner rädslan eller ångesten komma, stanna då upp, lugna ert sinne och andas! Sätt er sedan ner och be oss, era änglar, att balansera er energi och fokusera på ert önskade utfall. Vi kan hjälpa er. Andas tills ni känner hur rädslan avtar, sinnet lugnas och ni känner er övertygade om att Gud är med er.

Kom ihåg – er energi är alltid viktigare och kraftfullare än era handlingar.

Vi vet att de flesta av er kommer att säga: ”OK, jag förstår att min energi behöver vara den rätta, men hur ska jag veta vad jag ska göra? Hur ska jag övervinna min rädsla?” Vårt svar är, att om er energi är rätt kommer er vägledning att vara lätt och uppenbar. Om ni är rädda är det mycket svårt att lägga märke till er vägledning. Låt oss hjälpa er … bara sitt ner, andas och ta emot.

Ni behöver inte övervinna rädsla, kära ni, ni behöver bara kapitulera inför kärleken.

Vi är här för att hjälpa er. Vi är här för att vi älskar er. Det är vår största glädje att hjälpa er i ert skapande och i er andliga frihet. Om ni vill kan ni sätta er med oss en gång om dagen och berätta om era förhoppningar, drömmar och rädslor. Sätt er sedan och andas och ta emot. Vi väntar alltid på att få älska er.

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.

Änglarna.

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

 

 

Du gillar kanske också...