Galaktiska Ljusfederationen via Blossom Goodchild 25 juni, 2017

Galaktiska Ljusfederationen

via Blossom Goodchild

25 juni, 2017

Hej där! Ok, låt oss få igång partyt. Klockan visar 11:11. Hej och hå! Flera förfrågningar om hur vi ska få tillgång till den nyckeln inom oss? Finns det några övriga tips om hur vi ska spela Spelet? Har många människor klurat ut det och ”avslutat”? Dessa och liknande frågor är de som själarna ställer. Har ni tid för oss?

Först och främst ber vi att få framföra vårt hjärtligaste Tack för att få ’vara med ombord’.

Åh, hur jag önskar att jag var det!

Men det är du ju ofta.

Så ofta säger ni liknande saker som detta och jag har absolut inget minne av det. Vilket är samma slags sak som vi ska diskutera. Vad är det för mening med att säga: ’att jag ofta är ombord’, ifall jag inte kan minnas det?

Det finns en hel del mening med det. För när din själ färdas ’ombord’ så är det likt en ’hemkomst’. Ändå är det också som om du helt enkelt plockade upp dina ’plikter’ där du gav dig av.

Och dessa är?

Det beror på Själen … de varierar. Beakta vidden i ERT Universum och allt som finns där att göra.

Ja, men liksom vilka slags saker? Kanske jag bara är en ’tea lady’? (Hon som fixar teet).

Eller kanske du har förmågor som är långt utöver ditt Vetande inom din Jordiska kropp.

Kanske. Kanske ni skulle kunna berätta om dem för mig?

De är förmågor såsom att utvärdera vissa Energier på vissa platser och vad som kan göras för att höja upp dem … Eller, beroende av vilka de är … skingra dem. De skulle kunna vara förmågor av att kunna identifiera … färdigheter att reparera luckor inom Energilagren … att sända Energi … Healing … besöka andra Planeter och diskutera framtidsplaner … det finns en aldrig sinande lista.

Och när jag/vi finns ombord, vilken form antar vi då?

Det beror på vilken farkost som du färdas i. Ibland väljer du att helt enkelt lämna din kropp och vila. Andra gånger går du framåt med full fart och kan ta en möjlighet att ’dyka upp’ som en Varelse, i en annan form som är annorlunda än din egen mänskliga kropp.

Vänta lite … säger ni … att vi kan lämna – säg, i sömnen eller under meditation – kanske, och bara VÄLJA vilka vi vill bli och sedan, när det är dags att glida tillbaka till våra kroppar, så gör vi det … bara så där?

Mer eller mindre.

Jaha, vad betyder mer eller mindre?

Det betyder att det nästintill är så det är, och ändå finns det uppenbarligen mer därtill än det.

Himmel och Pannkaka! Det är ENORMT. Jag vet att allting är möjligt, men jag trodde att vi kunde välja att ändra vår form när vi inte längre finns inom våra Jordiska kroppar och SEDAN sticka iväg och få uppleva nånting helt annorlunda.

Den komplicerade frågan gällande detta är … att ni är fast inom tiden. Med det menar vi att ni ’tror’ att ni är det.

Ni ’tror’ att det enda liv som ni upplever är ett enda den här gången. När i själva verket allting sker helt samtidigt. Ni bara glider in och ut från att fokusera på en annorlunda upplevelse om er själva.

Ok, jag ska försöka fatta det … sedan … samma fråga … varför kan vi inte komma ihåg?

För att det finns en ’säkerhetsknapp’ … för att vilja hitta ett ord …

Ja, för att vänta på ordet ’knapp’ att komma igenom krävde en hel del koncentration. Vad gör den?

Den håller er trygga och säkra. Föreställ er om ni fick uppleva allting på en gång, vilket ni gör … och kunna minnas allt … och vara medvetna om allt … Er hjärna skulle med all säkerhet tricksa till det för er för ni skulle bli konfunderade gällande vad som är verkligt och vad som inte är det. När i själva verket allting är verkligt. Ni skulle ’hoppa’ in och ut ur världar och tycka att det var mycket svårt att hålla er sunda i huvet!

Därför finns en säkerhetsknapp … (vi önskar att vi kunde förklara designen mer ingående) för att tillåta att ni förblir vid era sinnens fulla bruk. När ni befinner er i er mänskliga kropp, fokuserar ni på den … när ni väljer att fokusera på en annan form och upplevelse av er själva … blir det den värld ni KÄNNER att ni befinner er i.

Och vad händer med min mänskliga kropp när jag väljer att vara någon annanstans? Den kan inte bara stanna upp, som om jag vore en robot som man kopplat ur och sen kopplar in igen, när jag är redo att få lite mer av det mänskliga livet? Kära nån, jag tycker att detta är mycket svårt att hänga med.

Men inte för att vilja göra detta ytterligare mer komplext än vad det redan är, för det är inte heller lätt för oss att sätta ord på det, Blossom … Föreställ dig själv som en ros … och detta är inte samma analogi som White Cloud talar om … gällande Själsgrupperna.

Föreställ dig att du är en individuell ros med många kronblad …’någonstans därute i ingenmansland’. Du längtar efter att få uppleva allting som finns där för dig. Saker som DU väljer, inte sådant som en annan ros kanske väljer. Dina val. Så, ett kronblad kommer att lämna rosen och färdas in i en upplevelse, en annan till en annan och så vidare och så vidare … ALLA SAMTIDIGT.

Det som en annan ros väljer kan vara annorlunda upplevelser, men ni härstammar ändå från samma ’rosenbuske’ och därför förmår ni förnimma dessa upplevelser fastän de inte är direkt era.

ERA … tillåt er ’vara inom dem’ närhelst ni känner ett behov av det.

Men jag kan ju inte bara hoppa ut ur min mänskliga form och hoppa in och ta, låt oss säga, ’formen av en älva’ närhelst jag så önskar.

Det kan du visst!

Haaah! Ta bort mej härifrån!

Vi har många gånger sagt att det bara förekommer EN ENERGI AV KÄRLEK … av vilken var och EN, ALL-ting är en del. Så därför: allting som ÄR … om det så är en Älva, en Människa, en Ljusvarelse, en Ljusfarkost, ett Hav, en Stjärna … vadsomhelst … SÅ ÄR DU EN DEL AV … EN DEL AV DET.

Därför är det din givna rättighet att ’glida in’ i vadhelst du vill … närhelst du önskar.

När du är en människa … så är du medveten om att du ÄR en människa … När du är ett träd, så är du medveten om att du ÄR ett träd.

Det betyder inte … att du är hela trädet … hela tiden. Men du kan välja att ’hoppa in’ och uppleva att du ÄR ETT TRÄD under en tid, med den ENERGI av trädet som är helt och finns där hela tiden. Och medan du ÄR detta träd … så är det allt du vet … att vara trädet. Du undrar inte varför du inte kan minnas den del av dig som är en människa, eller en stjärna, eller rinnande vatten, eller ett djur … du upplever helt enkelt känslan av att Vara Energin av ett träd.

Om du sedan skulle ’hoppa ut’ från att vara en träd-upplevelse och hoppa tillbaka in till din mänskliga kropp och minnas att du var ett träd … så skulle du uppfatta dig som att hålla på bli lite tokig. Så tills ett sådant ’utrymme av förståelse inom dig’ som faktiskt kan begripa detta koncept … så finns säkerhetsknappen på plats … för att hålla ditt sinne ’fridfullt’.

WOW. Det är verkligen intressant. Det låter vettigt enligt mig … men det är ändå svårt att fatta. Långt ifrån den fråga som jag till en början ställde. Men det sker ofta med oss.

Det är faktiskt inte alls så långt ifrån, Blossom. För hela poängen är för dig att koppla upp dig till ALL DENNA KUNSKAP som vi har att erbjuda. Varje bit av information är som en pusselbit i ett pussel. På egen hand … ser det ut som en ’del’ av något annat och när du hittar de andra bitarna som passar in perfekt med varandra … först då kan du se den bild som de få bitarna bildar … och DE är bara en liten pytte-del av hela pusslet. Ja, som bit, för bit, för bit kommer samman … ALLT BLIR MENINGSFULLT. Du kan blicka bakåt och tänka hur lätt eller svårt en bit av pusslet kan ha varit … men när du ser på bilden som en helhet … så betyder de lätta eller svåra bitarna inget längre. För du har ’pusslat ihop allting’ och när du gjorde det … funderade ut hur varje liten bit … en efter en … blev det hela … och du blir förvånad över hur PERFEKT det är … i sin helhet.

Som alltid, så fint sagt. Denna väg vi befinner oss på är definitivt en som öppnar upp fler möjligheter att få våra huvuden att snurra, i och med varje steg vi tar. Det kan ibland få en att tappa andan. Men jag tror inte att det därute finns en enda själ som skulle välja att vända om och gå bakåt och ta en annan väg.

Käraste själar … Ni säger att ni tycker att det är så svårt att hitta nyckeln till alla svar och ni frågar efter fler ledtrådar till hur man ska spela Spelet … … … … … … … …

Japp. Ni blev plötsligt tysta … är ni fortfarande kvar?

Ja. … … … …

Och? … … …

Vi tvekar … angående det … vi känner att vi har gett er basen som ni behöver känna till. Det finns inget magiskt trick. Det förkommer ingen ’quick fix’. Ni lever, käraste vänner, och ni lär er. Ni lär er/ ni återupptäcker/minns/ er själva … DET ÄR att spela Spelet.

Det ROLIGA är att komma på hur Spelet fungerar.

Jag förstår det … för när jag har små stunder av att ’Förstå’ det … så ÄR DET ROLIGT! Oberoende av vad det handlar om, vilken person eller vilken omständighet jag för tillfället befinner mig i.

Om ni kände till alla svar … så skulle det inte finnas något Spel att spela.

Men varför gjorde vi Spelet sådant som det är?

För att få en ny upplevelse. Vi skulle kunna säga: Varför designade ni en ko att bli svart-vit eller helbrun eller helsvart? För att få uppleva en variation i färgen på en ko!

Nu skrattar jag.

Bra. Det var vår avsikt. Ändå menar vi vad vi sade. Varför är något som det är? För att kunna få uppleva det … FÖR ATT NI VILLE DET. Glöm inte det … NI VILLE HA DET PÅ DET HÄR VISET!

Och när upplevelsen vecklar ut sig … och ni HAR upplevt den, då går ni vidare för att få uppleva någonting annat på ett annorlunda sätt, så att ni ska få uppleva det … och så fortsätter det … om och om och om igen. En upplevelse efter en annan … alltid … och för evigt … så roligt!

Om vi väljer att den ska bli en rolig upplevelse.

Verkligen. Men upplevelser som inte är så roliga har ni också valt … för att få en kontrast. Annars, hur skulle ni veta att det är roligt? Hur skulle ni kunna veta hurudant något är, om ni inte hade en kontrast, för att kunna känna/veta skillnaden av det ena från det andra?

Jag tror att vi måste lämna det vid detta. Hejs svejs … tack så mycket för det … en mycket intressant pratstund!

Vi har också gillat den. Till nästa gång erbjuder vi den djupaste Kärlek till var och ens Hjärtan!

Med Kärlek och tack! xxx

 

Make every day a HAPPY HUMAN DAY! http://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be

 

Please revisit The Invocation ‘We are the Game Changers’ whenever the mood takes you … to keep the Energy as HIGH as we can.

 

The link to be able to access all my YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmo
Website: Blossom Goodchild

 

The link to be able to access all my YouTubes is here.

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like...