Meddelande från Änglarna via Ann Albers, 5 december

Anglarna Ann Albers

Meddelande från Änglarna

5 december, 2015

Kanaliserat av: Ann Albers

 

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket,

Fira högtiden! Det är en vacker tid på er planet under högtiderna, när vibrationerna av kärlek blir så mycket starkare. Ni tänker på dem ni älskar. Ni planerar att dela med dem ni älskar. Ni drömmer om tider som ni har älskat. Och en del av er till och med älskar genom att sakna dem ni älskar, som nu bara är med er själsligen.

I vilket fall, kära ni, är detta också en tidpunkt att älska er själva. Det är mycket viktigt att ni behandlar er själva med vänlighet, när året närmar sig sitt slut. När ni ger till andra, ge då till er själva genom att agera kärleksfullt mot er själva. Köp era gåvor när ni känner kärleken. Skaffa bara det som är inom era medel och om inga medel finns, dela med er av ert hjärta. Dela med er av vänlighet, gåvor, talanger. Att ge bort saker är ok om ni njuter av det, och om det verkligen är en kärleksfull handling, men om den inte är det, är det bättre att leva ärligt.

Ge Närvaro med era presenter i år, eller ännu hellre dela med er av er själs egen Närvaro under hela året. För ni, kära ni, är en gåva till dem som ni älskar. Er ljusa själ är oersättlig, unik, dyrbar, speciell på alla sätt. Det finns ingen annan på jorden som är exakt som ni! Sträva efter att undvika jämförelser, när ni går genom era högtider och när ni går genom era liv. Det spelar ingen roll om ni ger en gåva som är lika dyr som en som ni själva får. Det spelar ingen roll om ni ger en gåva till någon som ger en till er. Det spelar ingen roll om ni skickar alla de där korten, eller bakar alla de där kakorna, om ni inte känner att det också är en kärlekshandling – för er själva och för mottagarna! För gåvor givna i kärlek är äkta presenter. Kort som skickats med riktig känsla har en underbar genklang när de tas emot. Godsaker som bakats eller saker som byggts med kärlek förmedlar en vacker energi. Ge kärlek i dessa högtider, oavsett på vilket sätt ni väljer att förmedla dess energi till mottagaren.

Och kära ni, ge till er själva först. Ge er själva några minuter om dagen att sitta i lugnet, andas och ta emot vår kärlek och hjälp. Ge er själva gåvan av självvård. Ge er själva gåvan av vänlighet mot er själva och då kommer ljuset att stiga upp inom er och ge till världen.

Gud välsignar er! Vi älskar er så väldigt mycket.

  • Änglarna

Svensk översättning: Mahlin Larsson – www.st-germain.se

You may also like...