Elddraken Santor via Beatrice Madsen, 26 november, 2018

Elddraken   Santor    via   Beatrice Madsen

Min eld flödar fritt, jag brinner och jag har brunnit. Jag är en mäktig drake, mycket mäktig och mitt väsen är eld. Jag bränner karma och jag möter dom som behöver möta mig.

Ni skulle höra mig, jag utstöter ett vrål som låter som när elden tar full fart. Jag naglar fast den är kommen till mig och den måste brinna. När denna möter min min blick så måste denna möta varje smärta den har åsamkat andra. Tiden är kommen, jag måste arbeta mycket intensivt.

Ja renar och jag rensar. Min eld når till varje skrymsle. Om ni noga lyssnar efter så kan ni höra mig arbeta, jag finns överallt.

Jag är en slags väktardrake och jag kan nu flöda fritt. Jag är Moder Jords kött och blod kan man säga, hehe, på ett eteriskt plan. Jag är en manlig manifestation av henne.

Ett annat namn på mig är purgatoire, men jag tycker bättre om Santor. Ingen kommer undan mig. Jag bränner och förbränner, för min Moder Jord Terra Nova. Om natten slingrar jag ihop mig som ett nystan i hennes sköte och hon förnyar min kraftfulla glans.

Jag är stolt över mig själv. Jar arbetar och NU måste jag arbeta.

Du gillar kanske också...