Änglarna via Ann Albers, 24 september 2022

Änglarna
Via Ann Albers, 24 september 2022
Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.
Lever ni ert liv? Går ni upp och ser fram emot något varje dag, eller är ni nöjda med att klara er och ta er igenom ett liv ni inte riktigt trivs med? Som litet barn visste ni att ni kom till den här planeten för att skapa, känna att ni lever och utvecklas. Sakta men säkert var många av er betingade att vänta på er glädje, arbeta för er belöning,  lida och försaka. Många av er var beroende av andra som tyckte det var nobelt, heligt och rättfärdigt att skjuta upp sin egen lycka.
Ni fick lära er att ni kunde njuta av er efterrätt, först efter att ni hade avslutat er middag. Ni fick lära er att ni kunde leka, först efter att ni hade gjort er hemläxa. Ni fick lära er att ”livet inte var enkelt” och att ”ingen serverar er saker på en silverbricka”, ”ingen smärta, ingen vinst”, ”pengar växer inte på träd”, ”man måste betala sina skulder”, och en mängd andra talesätt som gått i arv i generationer av de som oavsiktligt kopplat bort sig själva från Källans positiva energi.
Även om detta kanske var konventionell mänsklig ”visdom” som vi ser det, så är det andligt nonsens. Ni kom med ett vägledningssystem som gav er goda känslor om saker som är bra för er, och dåliga känslor för det som inte är det. Med tiden lärde ni er att lägga era egna inre känslor åt sidan, och vända er till andra som kunde ”ge er” känslor. Ni vände er till andra för att få ett godkännande. Ni vände er till flocken för att vara säkra på att ni var socialt accepterade. Ni vänder er till experterna för att ta reda på hur ni ska leva era liv. Det kan vara så mycket enklare.
Om ni vill att ert liv ska bli lyckligare och enklare, kan ni ta en liten stund varje dag för att tysta hjärnan och överlämna er till kärleken, som hela tiden flödar till er. Källan vill, vet och bryr sig om vad som är den lyckligaste, friskaste, rikligaste och kärleksfullaste vägen för er. Era änglar försöker alltid att leda er längs den vägen.
När ni sitter tysta återkopplar ni er med era egna känslor. Vissa av dessa kommer att vara trevliga inspirationer. En del av dem kommer att vara känslor ni inte vill kännas vid. Ni kanske känner besvikelsen ni upplevde eller den frustration eller otålighet ni känner för någon annans beteende. Ni kan känna er egen ilska eller sorg. Ni kan känna en känsla av maktlöshet som ofta visar sig som oro. Att känna era känslor är bra. De talar om för er var er vibration är, och varför ni attraherar det ni attraherar.
När ni kommer i kontakt med hur ni verkligen mår, då kan ni nå de tankar som verkligen skapar en vibrationsförbättring. Ni förblir vibrationellt fast när ni låtsas må bra av saker fast ni inte gör det. När ni hittar genuina skäl att må bra, höjs er vibration och ni skapar rörelse.
Ni kanske har låtsats att ni är OK med ett tidigare förhållande och att ni har gått vidare, men varje gång ni sitter tysta och tänker på personen känner ni hur irritation eller ilska uppstår. Tryck inte ner den. Känn den. Vad är det ilskan talar om för er att ni vill ha – inte från den personen, utan av livet? Kanske vill ni ha människor som tar sin del av ansvaret i ert liv. Kanske ni djupt inom er önskar ha människor omkring er som lyssnar och bryr sig om ert hjärta. Vad är det ni önskar? När ni fokuserar på hur det skulle kännas att ha den där nya och förbättrade situationen i era liv, kanske er passion för livet plötsligt återvänder. Hopp återkommer. Ett lugn uppstår. Glädjen kanske till och med återkommer när ni kommer ihåg att ni kan få vad ni önskar, om inte från en person eller situation så från en annan. Ni har vänt er bort från de smärtsamma känslorna och funnit kärleken. Detta är en verklig vibrationsförbättring.
Ni kanske klarar er, men djupt inom er känner ni en gnagande sorg över en förlust. Det är mänskligt, förståeligt och ingenting att skämmas över. Det finns tillfällen då ni måste överlämna er till känslorna, och den största kärleken ni kan ge er själva är att låta snyftningarna och tårarna strömma från ert ständigt kärleksfulla hjärta. Men efter ”regnet” och ”känslostormarna” – andas! Vad vill ni? Ni vill känna en koppling till era nära och kära. Ni vill känna en koppling till livet, jaget och kärleken. Kan ni, bara för ett ögonblick, kanske föreställa er hur det skulle kännas att vara i detta tillstånd av anslutning? Om så är fallet har ni höjt er vibration, lugnat er själva och låtit kontakten börja. Ni kan behöva sträcka er efter dessa förbättrade känslor igen och igen. Sorg kommer i vågor. Icke desto mindre, varje gång ni gör det är ni på väg att genuint befästa de kontakter ni söker.
Kanske är ni på ett jobb ni inte tycker om men försöker göra det bästa av det, men när ni sitter tysta inser ni att ni förlorat allt hopp om förändring. Ni är resignerade. Ni tror inte riktigt på att ni kan hitta något bättre. Kanske kan ni medge att ni inte kan hitta något bättre, men himlen kan. Kanske kan ni lugna ert sinne varje dag och göra det bästa av det ni har, och drömma om något bättre. Nu är ni på en bättre väg. Så smått börjar ni emotse ett nytt jobb. När er vibration matchar den framtida situationen, kommer ni att bli inspirerade och guidade till ett bättre jobb.
Kära ni, vi vet att det finns tillfällen när man är i en livssituation man inte tycker om, runt människor man inte bryr sig om, eller står inför problem man inte vet hur man ska lösa. Att känna sig hjälplös, maktlös, utsatt, uppgiven, arg och ledsen är okay. Det är faktiskt bättre att känna så än att förneka sina känslor. När ni är ärliga om var ni står, kan ni börja skapa bättre.
Ni kan påminna er själva: ”Jag föddes inte till att slå mig till ro, och inte till att göra uppror. Jag föddes inte till att rädda, fixa eller förändra andra. Jag föddes till att uppleva situationer som skulle motivera mig till att skapa och sedan skapa vad jag vill. Jag föddes till att känna mig levande och till att må bra och trivas.”
Era liv händer nu. Det börjar inte när allt ser perfekt ut. Det börjar inte efter att ni har arbetar er till döds för att fylla era bankkonton, eller äntligen kunnat gå i pension. Ert liv börjar inte efter att barnen har gått ur skolan och ekonomin äntligen börjar ordna sig, eller när världen är stabil. Ert liv börjar här och nu, idag, i detta andetag. Känn era känslor och börja sedan gradvis, ett val i taget, förbättra dem. När ni höjer er vibration kommer hopp, inspiration, passion och entusiasm för livet att återkomma.
Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.
Änglarna.
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...