Paul från Venedig och Apollon via Valerie Donner, 10 Juli, 2018

Paul från Venedig och Apollon via Valerie Donner, 10 Juli, 2018

Uppdatering Från Paul från Venedig och Apollon

Postad 10/7-2018

I mitt Månatliga Möte med Mästarna 3 juli kom Paul från Venedig för att tala med oss. Han representerar Den Tredje Strålen och han upprätthåller tjänsten som Maha Chohan, som representerar tjänsten som den Heliga Anden för denna planeten. Enligt boken ”The Seven Sacred Flames” av Aurelia Louise Jones så var Paul från Venedig” inspirationen bakom konstruktionen av Frihetsgudinnan i Frankrike. Statyn representerar bland annat frihetens flamma, samma flamma som Paul från Venedig gav till Inkafolket för länge sedan”. Hans senaste inkarnation varade till 1588.

I vår lektion sa han följande om frihet: ”Var sanna mot er själva, låt inte någon skynda på er, var ett exempel för andra, låt ert ljus lysa, och håll er till era värderingar”. Under dessa tider av kaos och förvirring så är detta enligt min mening goda råd. I vår process av mästerskap samlar vi vår styrka och ur denna styrka kommer ni alltid att bli visade vad ni ska göra. Ni kommer att fortsätta bygga upp mod och kraft som varelser av ljus.

Apollon och jag talar dagligen med varann. Han förser mig med viktig information om vad som sker på planeten ur Galaktisk synvinkel. Han talar om för mig att en mycket hög procentandel av de mörka krafterna har förflyttats från denna planet. Jag drar slutsatsen att det kan vara runt 90%. (I februari i år var det 72%) När vi når några procent högre kommer vi med sannolikhet se slutet på kemikaliespår. I området av vår San Fransisco bukt har det förekommit färre kemikaliespår de senaste veckorna. Hur är det i era områden?

Jag får också en känsla av att något mycket stort är på väg att hända. De senaste dagarna har jag hört ord som ”häpnadsväckande” ”försoning” och har känt mycket upphetsning från honom. Vi lever verkligen i spännande tider. Apollon har även berättat för mig att vi har många hemliga sändebud inom alla områden av livet för att hjälpa oss i Uppstigningen. Detta innebär att även om vi får information om vad som händer på många platser såsom regeringar etc så finns det mer än ögat kan se. Det gudomliga planen uppenbaras.

Källa Kanal: Valerie Donner

Översättare Veronica

 

Du gillar kanske också...