Meddelande från Änglarna via Ann Albers, 4 april, 2020

Meddelande från Änglarna via Ann Albers, 4 april, 2020

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.

Andas. Ta er en stund och föreställ er att ni kan koppla av i de gudomliga armarna och era änglars armar. Vi står bakom er nu. Föreställ er att ni kan luta er tillbaka mot oss och känna våra händer över era axlar, lindade runt er och placerade över ert hjärta. Stäng ögonen ett ögonblick och andas helt enkelt. Tänk att ni tar emot. Oavsett om ni känner oss eller inte, lugnar vi ert energifält, förstärker ert ljus och skickar er en kärleksfull, tröstande och lugnande vibration. Gör detta när ni behöver tröst eller kärlek. Vila ett ögonblick nu i våra armar….

Allt är i rätt ordning kära. I detta ögonblick, medan världen är i kaos, hålls ni i änglarnas armar. Vi vill påminna och försäkra er om att det alltid finns ljus, kärlek och vägledning att ta emot. Även under de mörkaste tiderna på er planet – i plågsamma tider, i krig, hungersnöd har vi alltid varit där för att hålla, hjälpa, läka och vägleda. De som strävar efter att förbli i frid och be om vår hjälp har fått mirakulös vägledning och nåd. De som inte gjorde det, glömde tyvärr att vi var där för dem och ignorerade oss.

Var uppmärksam på era känslor i dag. Om något inte känns rätt i ögonblicket är det inte det. Om det känns bra är det. Om ni vill gå till livsmedelsbutiken men skjuter upp det, vänta med att gå tills ni känner er motiverad att gå. På både uppenbara och subtila sätt hjälper vi er att uppfylla er avsikt att vara trygga, friska och lyckliga.

Kraften som skapar universum älskar er utöver allt ni någonsin kan föreställa er. Källan stödjer er glädje, ert välstånd, ert välbefinnande och alla era drömmar hela tiden … Kommer ni att släppa in den här kärleken? Koppla av. Andas. Motta. Oavsett om era problem är fysiska eller ekonomiska, om förhållanden eller pensionskonton, vill vi hjälpa till. Vi älskar er. Vi bryr oss om er. Vi kan vägleda er. Koppla av. Andas. Motta. Låt oss hjälpa till. Öppna. Tillåta…

Om ni kunde se det genom våra ögon, ser vi rädslan, men vi ser också att det finns en stor våg av kärlek och medkänsla som bygger drivkraft och blir allt starkare. Medan nuvarande förhållanden ser förskräckliga ut i er 3D-verklighet, bevittnar vi också om ett massivt uppvaknande av människans medvetande. Vibrationen av viruset dör redan i många mänskliga hjärtan när människor vänder sig till tro mot rädsla, samarbete kontra konkurrens, och medkänsla.

Så hur klarar ni er under den här tiden av nedstängningar, skrämmande berättelser i nyheterna och inget slut på vetenskaplig syn?

Ni sjunker djupt in i nuet. Ni sitter, andas och tar emot vår kärlek så fort ni är i behov av det. I nuet hittar ni kärlek. I nuet hittar ni frid. I nuet känner ni era känslor och uppfattar därmed er vägledning.

Kära, vi är här med er. Källan är här. Det finns aldrig en tid då ni är utan hjälp, läkning, kärlek eller vägledning. Ta er tid – nu när många av er har mer tid – att andas, ta emot och vila i kärlekens armar.

Gud välsigne er! Vi älskar er så mycket.

– Änglarna

 

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...