Änglarna via Ann Albers, 11 januari 2020

Änglarna, 11 januari 2020

Via Ann Albers

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.

Ta ett djupt andetag och njut av hur rikligt med luft fyller era lungor! Slappna av och andas ut. Ta ett nytt andetag, och medan ni gör det, känn hur syret fyller era kroppar. Känn kroppens glädje när den tar in luften och börjar fördela denna näring i blodet och leverera syre till varje cell. Koppla av. Tillåt allt som inte gagnar er att helt enkelt rinna av er.

I varje andetag tar ni in rikedom, överflöd, energi och bränsle från Universum. Ta ett nytt andetag! Känn denna rikedom av luft och energi fylla era kroppar. Föreställ er att den tas in och fördelas till tusentals mil av blodkärl och kapillärer. Föreställ er hur era celler tacksamt tar emot den. Föreställ er hur den underblåser lågorna i varje cell, ungefär på samma sätt som luften underblåser lågorna i en eld. Känn tacksamheten hos varje cell.

Det enda ni gjorde var att andas, men i det andetaget drog ni in kraften och rikedomen av liv, in i biljoner små varelser inom er! Kan ni föreställa er det? Detta är er hälsa! Detta är er rikedom! Det här är er anknytning till överflödet av alla frekvenser i hela det okända och kända kosmos. Andas …

Kära ni, ni är aldrig separerade från det som ni söker. Ni behöver aldrig söka, till en början med. Ni andas i de frekvenser ni vill se i ert liv. Ni låter dem blanda sig med det fysiska syret och att vibrationellt levereras till varje cell och ladda upp varje liten virvel av snurrande energi som utgör det som ser ut som en kropp. Ni är ett mönster av ljus och energi – en pulserande varelse i rytmisk harmoni med kosmos.

Andas …! Ni snurrar de virvlar som ni kallar de partiklar som utgör era celler. Ni håller på att rensa bort gamla frekvenser från dem. Kan ni föreställa er det? Ni är kött och blod, men bortom denna illusion är ni energi och i andetagen ni andas in i överflöd och rikedom finns Guds godhet och nåd. Andas … Slappna av … Ni är i ett tillstånd av nåd nu, ett tillstånd av flöde.

Kära ni, det är faktiskt så enkelt. Bestäm er för vad ni vill uppleva. Föreställ er det. Andas in det. Andas in hälsans energier. Andas in kärlekens energier. Andas in frekvenserna av villkorslös kärlek, välbefinnande, glädje, och nåd. Känn det! Kom ihåg det! Knyt ofta an till det ni vill uppleva genom en enkel intention och genom andning.

Om ni inte gör något annat för att förändra ert liv, skulle själva handlingen av medveten andning sakta, kraftfullt och försiktigt börja förändra era liv.

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.

Änglarna.

Översättning Ulla Krogh

 

 

Du gillar kanske också...