Änglarna via Ann Albers, 25 jun,i 2022

Änglarna
Via Ann Albers, 25 juni 2022
Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.
Så många gånger har ni frågat oss: ”När kommer livet att sluta vara en sådan kamp?” Vårt svar, med stor kärlek är alltid: ”När ni slutar att kämpa med livet.”
Tänk er en bäck. Obehindrat flyter den mjukt, graciöst, snabbt och kraftfullt. När den stöter på ett hinder, till exempel en stor stenbumling som den inte kan flytta på, trycks en del av strömmarna mot stenen. Deras flöde blir kaotiskt, långsammare och mindre kraftfulla. Ibland studsar vattnet, som rinner in i stenbumlingen, till och med tillbaka uppströms, tillfälligt … tills det ger upp för den större strömmen och lugnt flyter runt stenen.
I ert liv, när ni stöter på något som ni tycker är ett stort ”stenblock” – något ni inte kan förändra och inte vill ha i ert liv, har ni några val. Ni kan stånga pannan blodig mot det, ni kan kämpa för att förändra det eller så kan ni låtsas att det inte finns. Ni kan ogilla människor, situationer och saker ni inte vill ha i ert liv, men ändå kära ni … det finns en lättare och snabbare väg runt ert stenblock i livet … och precis som strömmen innebär det att överlämna sig till minsta motståndets lag.
Anta att någon inte vill samarbeta med dig. Din chef vill inte ge dig ledigt. Ditt ex betalar inte underhållsstöd. Den långsammaste bilen i trafiken byter inte fil. Du kan inte få tag i en kundtjänstrepresentant i telefonen … och listan fortsätter. Du har stött på vad du känner är ett ”stenblock” i ditt liv – något,  någon eller någon situation som du uppfattar vara i vägen för ditt graciösa, lyckliga flöde i ditt liv.
Ni kan klaga över situationen så mycket ni vill, men det kommer förmodligen inte att förändra situationen. Ni kan försöka övertala, mobba eller manipulera någon annan person, men det är osannolikt att det skulle fungera. Ni kan tuta i trafiken eller förbanna föraren framför er, och ni kan slösa bort er dyrbara livskraft i era försök att förändra de yttre omständigheterna – ”stenblocken” i era liv – eller så kan ni överlämna er till ert hjärta, överlämna er till kärleken, och låta era guider bära er runt dessa upplevda utmaningar.
Detta kräver tro på att ni är älskade. Det krävs tro på det faktum att Skaparen av Universum har oändliga resurser och känner 7.8 miljarder människor på Jorden, varav många kan vara till hjälp. Det krävs tro på det faktum att den Kraft som skapade er kropp också kan läka den, att den eviga Källan till allt överflöd kan leda er till det ni behöver, och att det ljus som lever och andas i alla själar verkligen vill hjälpa er med fler samarbetsvilliga och harmoniska relationer.
När ni släpper kampen med de saker, människor och situationer ni inte vill ha i ert liv, gör ni rum för de saker, människor och situationer ni vill ha i ert liv. Ni kan inte försöka trycka bort ett stenblock och samtidigt flyta nedströms. Ni kan dock överlämna er till nuet, till det som är precis framför er och i nästa ögonblick överlämna er till ert hjärta och tillåta er själva att få hjälp med att flyta mot det ni verkligen önskar – frid, lycka, överflöd, vänlighet, harmoni, hälsa och saker ni tycker om, situationer ni vill ha … som kanske kommer på ett sätt som ser lite annorlunda ut än ni först hade tänkt er.
Är ni villiga att lita på att ni är älskade? Sluta då att kämpa med livet. Sluta prata om vad som inte borde finnas, vem som inte borde göra vad, vem som står i vägen för er, vad som stoppar er eller hur utmanade, sjuka, knäckta, arga, frustrerade, avundsjuka eller upprörda ni är. Sluta att berätta historien om ”stenblocket” som stoppar er, och börja berätta historien om hur kärlek försöker hjälpa er.
Vi älskar er så mycket och vi ser många av era onödiga kamper med livet när vi försiktigt försöker viska i ert hjärta: ”Släpp taget, vi vill hjälpa …
Det finns många stenblock i er värld just nu. Kommer ni att kämpa mot dem eller låta er själva flyta runt dem? Det är ert val. Näst gång ni stöter på vad ni uppfattar som ett hinder i ert liv, stanna upp. Andas. Slappna av. Säg till er själva: ”Det är vad det är. Livet är vad det är. Jag är den jag är. Jag vet vad jag vill … vad kommer sen?” Släpp in ert hjärta och ni kommer att känna ert nästa steg.
När ni slutar att kämpa mot stenblocken i era liv och istället andas, tar kontakt med era hjärtan och hittar nästa steg – det att tänka eller göra det som känns snällast, lättast, mest kärleksfullt – då kommer ni, precis som strömmen, att hitta vägen till det minsta motståndet, sluta kämpa och bli vägledd till det liv ni verkligen vill ha igen.
Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.
Änglarna
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...