Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 26 juni 2022

 

Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 26 juni 2022

 

Jag är Judas, ni befinner er i kulmen av det första ljuset som har lyst in på Jorden. Ja, missförstå mig inte, det har alltid funnits ljus på Jorden, men inte så starkt och omfattande som det här ljuset som nu har etablerat sig på Jorden.  Olika omgångar har det strålat in ett starkare ljus på Jorden, men det har endast fått fäste där det redan fanns en hög kultur och en mer medveten befolkning andligt sätt.

Ljuset har nu etablerat sig lite överallt på Jorden idag. Det ger Jorden en skjuts att ta sig vidare uppåt i sin transformation. Det är det som påverkar många människor nu och det är många som börjar se och förstå vad det är de ska bidra med, för att göra livet så bra som möjligt för alla levande väsen som just nu bebor planeten. Det rör sig framåt, kära Jordbor, det mullrar och det åskar men det rör sig hela tiden framåt. Se förbi mullret och undvik blixten och ni kommer att se ljust på den tillvaro som ni befinner er i. Det finns mycket hopp och glädje i många människors hjärtan och de som har funnit sitt kall arbetar så glatt och hoppfullt, för de kan redan skönja den nya värld som ni alla är på väg till. De kallas pionjärerna och de visar vägen mot det mål som alla har inom sig, vare sig det är tydligt eller otydligt. Slöjorna faller av lite pö om pö och nya insikter och spännande arbete väntar er. Ni ser och förstår vad ni själva kan göra för att bidra till det nya, för att ni inte ska fastna i de gamla hjulspåren igen. Den stora skillnaden är att ni nu kan se och ta er ur de här gamla hjulspåren innan ni har rotat er där igen. Er medvetenhet har ökat och den kan ingen ta ifrån er. Ni får all hjälp ni kan få för att fortsätta på det nya spåret som kommer att leda till mer harmoni och glädje i era liv. Var bara ståndaktiga i er tro på en vacker, ljus och kärleksfull tid så kommer allt att lösa sig på de mest fantastiska och underbara sätt. Stå kvar i er sanning och sänd kärlek till allt som ni möter, så kommer ni att få uppleva mirakel redan i dessa stunder. En ovän kan bli en vän, en som var stängd kan öppna sig, en främling kan stiga in i ditt liv. Det finns talrika saker som kan hända inom och runt dig, du kanske helt plötsligt byter boende eller flyttar till en annan plats. Allt kan hända som du inte tror kan hända men som sker ändå. Ta vara på er tid och var uppmärksam på allt som sker i din omgivning, lyssna in ditt hjärta och hörsamma dess sång och de budskap som du finner där.

Det finns många tecken i skyn nu för dem som kan tolka dem. Ni ser dem även på Jorden, men de finns också inom dig. Det är därför det är så viktigt att lyssna in dig själv, du har all vägledning du behöver bara genom att vänta in svaret som kommer till dig på ett eller annat vis. Du kan få vägledning genom dina guider, änglar, men också från en del av dina familjemedlemmar som stod dig särskilt nära.

Var nu lyhörda, kära Jordbor, ljuset påverkar er på djupet och märks det inte nu, så kommer ni att märka av det efter en tid. Det kommer att följas av ett ahaa .. nu förstår jag var jag har varit och vart jag är på väg. Ni som redan förstår vart ni är på väg, var ståndaktiga i er tro, så att ni kan vara de sanna och ljusa vägvisare som ni kom ner till Jorden för att vara. Fall inte för frestelsen att ta ett steg tillbaka för att det känns enklare så, ty det var inte er intention och det kommer att möta ett starkare motstånd.

Kära människor var så sanna, ljusa och kärleksfulla som ni bara kan och låt tron och hoppet vägleda er.

Min respekt och stora kärlek går till Er.

Judas

You may also like...