Änglarna via Ann Albers, 25 mars, 2017

Änglarna, 25 mars 2017

Via Ann Albers

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.

Var och en av er vill bli ihågkomen som en vänlig och kärleksfull själ. Vi i himlen vet redan att ni är det. Även om ni är ilskna människor, under ett lager av skydd, ser vi bara sanningen om ert goda och känsliga hjärta. Ni behöver aldrig bevisa er godhet eller vad ni går för inför Universum. Vi ser er redan, ofta mer exakt än ni ser er själva.

Ni är tillräckligt bra precis som ni är. Ni behöver aldrig behaga för att vara värdiga någon annans kärlek. När ni känner glädje i att hjälpa någon annan, kommer det från Gud. När ert tjänande kommer av plikt, från ett behov av att ”få” dem att älska eller uppskatta er, eller av skuld, då kommer det från egot.

Det är inget fel med ego, det är en del av vem ni är. Det är en behållare så att säga, för det större Jaget – lite som ett glas vatten, där glaset omsluter vattnet. Glaset bidrar till att forma och definiera vattnet, men vattnet är fritt. Det avdunstar till ånga, förvandlas till regn och faller ner i floden som flyter ut i havet, bara för att upprepa cykeln igen.

Det är bara förhindrat att flyta fritt en kort stund i det enda glaset, precis som kärleken bara finns i den här kroppen, personligheten och egot under en livstid, innan den återigen expanderar in i ett större medvetande. Vattnet minns form, färg och konsistens av det glas det en gång trodde att det var. Er själ minns mycket väl personligheten den en gång var, men känner sig själv som så mycket mer.

Hur kan ni någonsin känna att ni inte är tillräckligt bra om ni verkligen visste att ni är inget mindre än den kärlek som skapar alla Universum – fördelad i 7 miljarder kroppar, sinnen och personligheter och hela skapelsen – men alltid samma kärlek.

I varje ögonblick av ert liv försöker ni minnas denna kärlek. Ni har inte svikit Gud. Ni har aldrig gjort himlen besviken, för ni kan inte svika det ni är gjorda av.

Gud Välsigne Er! vi älskar er så mycket.

Änglarna.

 

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

 

 

Du gillar kanske också...