Montague Keen via Veronica Keen 19 mars 2017

Montague Keen via Veronica Keen

19 mars 2017

Det finns många i er värld som inte vill se sanningen. De stänger sina ögon och hoppas att allt som avslöjas angående pedofili bara ska försvinna. Men det kommer det inte att göra. Det måste uppmärksammas och hanteras. Ni kan inte längre fly från dessa frågor. För att mänskligheten ska kunna fortsätta på Jorden måste ni, alla ni, vägra tillåta pedofili. Att blunda för det innebär att tillåta det, med er välsignelse.

Många möjligheter att avslöja dessa vidrigheter med tortyr och dödande av oskyldiga barn stoppades i det förflutna. President Trump är den enda person som öppet tagit på sig denna enorma uppgift och ni kan alla se vad som blivit lössläppt för att tysta och förhindra honom.

Se på dem. Vad är alla dessa människor rädda för? EXPONERING. De existerar på Jorden därför att de dricker blodet och äter köttet på oskyldiga barn, för utan detta överlever de inte.

Avfärda inte dem som modigt avslöjar sådan extrem ondska. Lägg märke till de som motsätter sig detta, de har väldigt mycket att förlora ifall mänskligheten skulle vakna upp och förhindra deras ondskefulla vanor. Ni är vid er heder bundna att skydda era barn. Jag försäkrar er att vad som händer varje dag är mycket värre än ni någonsin kan föreställa er.

Var vänliga och titta på följande video:  Donald Trump vs The Whores of War

Korruptionen har spårat ur totalt. De korrupta kontrollerar er mat, ert vatten, luften, era mediciner och allt som tvingas på er av era regeringar, med det enda syftet att utplåna er från planetens yta. De vill ha den för sig själva.

Allting är utformat för att göra er fogliga: smartphones, TV-apparater, mätare, behöver jag fortsätta? Fall inte för allt detta som för er mot er egen undergång. De får er att betala dyrt för alla dessa saker som förstör era liv.

Sluta bete er som får. Vägra bli ledda mot er egen undergång. Deras ondskefulla planer finns därute; de behöver inte dölja dem då ni alla är så hjärntvättade att ni inte skulle tro på sanningen. Tiden håller på att rinna ut, men precis som får, springer ni blint mot er egen undergång. Är det vad ni vill? Vill ni verkligen ge upp ert liv på Jorden? Jorden anförtroddes er och ni har tillåtit dessa rovdjur att ta den ifrån er. Nu vill de bli av med er.

Tro på er själva. Ni skulle kunna återställa Jorden och plantera om den. Ni skulle kunna ta bort alla de farliga kemikalier som behövs för att producera genmanipulerade grödor. Låt Jorden upprätthålla liv, som den gjorde i uråldriga tider, då hunger och svält var för människan okända begrepp. Det ska ni veta att idag är svält orsakat av människan. Kabalen behöver ert lidande för att försäkra sig om att de har kontrollen.

Som jag många gånger påmint er: ”inget är som det verkar”. Man ljuger för er, övertygade om att svart är vitt. Allt är totalt kontrollerat. Detta måste få ett slut. I det ögonblick ni säger NEJ till deras planer, är de färdiga. Ni har MAKTEN, så använd den!

Det finns bra människor som talar ut. De avslöjar vad som görs överallt omkring er. Lyssna, gör er egen efterforskning och ni kommer att hitta sanningen. Det är bråttom, mina vänner, så var snälla och gör er efterforskning.

David Icke – America is Gone ! Wake Up Please !

Min kära hustru är långt ifrån frisk. Mycket görs för att förhindra vårt arbete. Jag drar mig tillbaka nu och låter henne vila.

Min kära, vila är nödvändigt för att återfå styrkan. Vila. Saker går framåt.

Alltid, din beundrande, Monty.

Website: The Montague Keen Foundation

 

Översättning: Markku Pärssinen www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...