Änglaguiderna via Taryn Crimi, 25 maj 2017

Änglaguiderna via Taryn Crimi, 25 maj 2017

Idag vill vi fokusera er uppmärksamhet på den enorma kontroll var och en av er har när det gäller hur ni väljer att svara på de negativa omständigheterna i era liv. Ni lever i en värld av polära motsatser, det finns motsatta upplevelser i varje enskild aspekt av er verklighet. Detta kan så klart ses som en välsignelse eller förbannelse från ert perspektiv. Låt oss förklara ytterligare.

Ni förstår, var och en av er kommer, och kommer otvivelaktigt i kontakt med negativa erfarenheter, det är tider då allt verkar falla samman, ni kanske blir frustrerade och till och med känner att ni inte har kontroll. Men, vi säger ofta, ni är varken skaparen av er verklighet eller inte är det; och vi kan försäkra er att ni är verkligen kraftfulla eviga skapare som har en temporär fysisk upplevelse.

När ni förstår att allt i er verklighet är ett resultat av er mest dominerande vibration, och därför kan ni bara uppleva vad ni är i resonans med, ni börjar förstå hur mycket kontroll ni verkligen har även över omständigheter som verkar vara ’utanför er kontroll’. När negativa omständigheter uppkommer har ni ett av två alternativ, ni kan välja att förbli i vibrationen som attraherade problemet till att börja med, eller så kan ni välja att skifta er uppmärksamhet och ert perspektiv på något annat, helst på något som får er att känna er mycket bättre. Varför är detta så viktigt frågar ni.

Ni förstår, vad ni fokuserar på kommer alltid att expandera oavsett anledning till att ni väljer att fokusera på det. Detta kan verka motsägelsefullt för många av er, till vad ni har lärt er, men ni kan helt enkelt inte lösa ett problem från samma perspektiv som attraherade det från början. Många av utmaningarna som ni möter har faktiskt inte materaliserats ännu, de är mer förställningar i ert sinne om vad som kan hända och ofta är det det allra värsta ni kan trolla fram.

Som vi sagt förut, er föreställningsförmåga kan vara det bästa redskap ni har till ert förfogande, eller er största fiende som ni kan skapa. Ni har alltid ett val till vad ni väljer att fokusera på. Vi deklarerar nu inte på något sätt att det är lätt att skifta era tankar på något positivt, när allt känns som om det faller i bitar, men det är nödvändigt om ni vill skapa något annat när går framåt. Annars får problemen som ni gett uppmärksamhet, mer fart, mer drivkraft och skapar större problem från kraften som ni har givit dem.

Får vi föreslå att när ni känner er särskilt fridfulla eller i ett tillstånd av optimism, att ni gör en lista på alla de saker som ni kan tänka på som ni tycker är fridfulla, njutbara och inspirerande tankar. Det kan vara olika ljud, er favoritlåt, en promenad i naturen, en joggingtur. Aktiviteten eller tanken spelar inte roll bara det är något som gör att ni känner er bättre. Anledningen till att vi föreslår denna aktivitet när ni känner er fridfulla är så att ni har tillgång till tankarna som är i resonans med vibrationskanalen ni väljer att fokusera på. Detta sammankallar fler tankar med, er som också bevarar den rådande känslan ni har för stunden. Ni förändrar bokstavligen kanalen i ert liv och därför blir ni en ny vibrationsmatchning till helt andra omständigheter. Många av er vet att detta är Attraktionslagen, och den är alltid i spel i varje vaket ögonblick i ert liv.

Vår intention för detta meddelande är att erbjuda de av er som känner er särskilt modfällda, frustrerade och i ett tillstånd av oro, att slappna av i processen och låta Universum göra det enda det kan göra, reflektera tillbaka till er vad ni är i resonans med. Ett skifte till ett nytt sinnestillstånd kommer göra hela skillnaden i världen för er. Som alltid är vi alltid ivriga att assistera er på alla sätt vi kan, allt ni behöver göra är att fråga och tillåta.

Vi hoppas att vi har tjänat er på något sätt.

Med kärlek och ljus, vi är era Änglaguider.

Kanal:Taryn Crimi

x http://www.angelic-guides.com

Svensk översättning: Åsa Kock www.st-germain.se

Du gillar kanske också...