Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 25 februari 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 25 februari 2022

 

Skapa Er Version av Skiftet i Medvetandet

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket intresserade av hur ni alla försöker uppleva förändringen i medvetandet. Vi är mer intresserade av vilken typ av skifte som ni vill skapa än vad vi är av era övertygelser om fullbordandet av skiftet till den femte dimensionen. Vi vet att ni har hört historier om förändringen, olika versioner av vad som kommer att hända, vad som kan hända och vad som skulle kunna hända, men vi försöker alltid ge er alla kraft. Och så, vi är mycket mer intresserade av vad vi ser er skapa och av vad vi vet att ni verkligen önskar när det gäller uppstigningen.

Kom ihåg att ni är fjärde dimensionella varelser nu. Ni är inte där för att bara leva efter en förutbestämd uppsättning omständigheter. Era ritningar är borta. Det är dags för er alla att gå tillbaka till ritbordet så att säga och skapa den version av skiftet som ni skulle vilja se.

Allt som ni lägger in i det mänskliga kollektiva medvetandet kommer då att påverka vad andra önskar om skiftet, eftersom ni alla är sammanlänkade. Många av er undrar vad ni kan göra, hur ni kan medverka till mänskligheten och utvecklingen av det mänskliga kollektiva medvetandet. Att sätta er unika version av förändringen i det kollektiva medvetandet är verkligen ett bidrag och ett värdefullt sådant.

Snälla tro inte för en sekund att ni bara är en person och att er energi, vibration och avsikt inte räcker för att förändra vad som kommer att ske. Vi vet att ni alla kommer att skifta på ett eller annat sätt. Ingen är dömd. Ingen har fastnat. De av er som är vakna kommer att hitta ett sätt att bli femte dimensionella eftersom ni har önskat den förändringen i medvetandet tillräckligt länge.

Ni får bestämma. Ni får skapa tidslinjer, realiteter, versioner av framtiden som tilltalar er mest som individ. Och ju mer inkluderande ni är av era medmänniskor i er version av skiftet, desto mer kraft finns bakom er önskan. Dröm stort. Dröm ofta. Och vet att ingenting är hugget i sten. Det finns ingen ofrånkomlig framtid. Så återigen, riv sönder dessa ritningar och gör idag till dagen då ni börjar skapa på nytt med era vackra och fantasifulla, kreativa sinnen.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...