Änglarna via Ann Albers, 27 juli 2019

Änglarna, 27 juli 2019

Via Ann Albers

Våra kära vänner, vi älskar er så mycket.

Vi känner era underbara hjärtan. Vi ser ert vackra ljus. Vi vet hur gärna ni vill älska och bli älskade, för det är invävt i själva ert väsen och är syftet med er existens här på Jorden. Ni är här i hopp om att se ert Jag – ert sanna Jag – i ert mänskliga jag och i all skapelse. Ni är som vågorna på havet som vill lära känna hela havet – inom er själva och alla andra.

Föreställ er att ni är en fridfull liten våg som ser en mycket stor ilsken flodvåg komma i dess riktning. Ni fruktar att ni kommer att bli helt uppslukade. Ni fruktar att ni kommer att sväljas levande och dö. Ni fruktar att det kommer att bli kaos och att er frid kommer att störas. Ponera att ni försöker göra er större och bekämpa den där arga vågen. Vad tror ni skulle hända? De flesta av er vet svaret. Ni skulle bli uppslukade i kampen.

Tänk om ni sjönk tillbaka in i er Källa, ner i havet, och lät den där arga vågen passera över er och resa er upp igen starkare, fridfullare, mer tillfredsställd i vetskapen om att ni kan rida ut vilken storm som helst, eftersom ni nu vet att ni är mer än den arga flodvågen. Ni är Ett med den stora kraften i havet som skyddar er.

Den här historien skulle kunna tillämpas på ert liv. Tänk på dem ni fruktar – era världsledare, era före detta, era chefer … och påminn er själva om att var och en av er har fått ert liv av samma Kärleksnärvaro. De som har glömt det är de ilskna vågorna. De som minns är de fredliga vågorna. Alla kommer från samma Närvaro av Kärlek.

När ni fruktar någon/något, eller tror att den/det har större makt över era liv och omständigheter än ni själva har, påminn då er själva om att …

Jag kommer från och har givits liv av den Kraft som skapar Universum! När jag accepterar och anpassar mig till den Kärleken, har ingen eller inget på Jorden mer makt över mig än denna Kärlek. Jag överlämnar mig till denna Kärlek. Jag ger mig själv till denna Kärlek i vetskap om att den bryr sig om mig, skyddar mig, expanderar och lyfter upp mig.

Andas! Föreställ er att det finns en vacker eld av vitt ljus som brinner inom er. När ni andas blir den större och större och bränner bort all rädsla, negativitet eller smärta inom er. Låt det här ljuset uppfylla er, belysa er och stråla ut från er i alla riktningar. Ni är detta ljus. Ni är denna Kärlek. Ni är ingenting mindre.

Gå sedan ut varje dag och se om ni kan se kärleken och ljuset i varje människa ni möter. Gör det till er mission att vara kärleksfull, vänlig, fridfull och att ”vända andra kinden till” – att vända er bort från kärlekslöst beteende. Ignorera det helt enkelt när ni kan. Rätta till det med kärlek när ni känner er inspirerade. Be för de sårade själarna, men bevärdiga inte ovänliga eller kärlekslösa handlingar genom att försöka bekämpa dem i era hjärtan. Gör vad ni måste i den fysiska världen, men koncentrera er på ljuset hos dem som är så illa sårade att de skadar andra.

Kom ihåg den lilla vågen. När ni sjunker ner i Kärlekens Hav, kommer den ilskna vågen att passera förbi er och ni kommer att resa er igen i kärlek och frid.

Meditera på det Gudomliga varje dag. Ta djupa andetag! Ta emot denna Kärlekens Närvaro och kärleken från era änglar. Ge er rädsla till ljuset.

Var i linje med er Skapare. Det finns inte en själ på denna jord som kan skada er, för Kärleken är det största skyddet av alla.

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.

Änglarna.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...