Änglarna via Ann Albers, 27 november 2021

Änglarna
Via Ann Albers, 27 november 2021
Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.
På er jord kommer något magiskt att hända under julhelgen. En stor majoritet av er tar er tid att älska, oavsett vad som händer på er planet. Ni tar er tid att älska era hem och era nära och kära. Genom välgörenhet delar ni er kärlek med de mindre lyckligt lottade och de som ni aldrig kommer att träffa. Ni sätter på underbar musik, dukar ett festligt bord och tar er tid att laga måltider med kärlek. Ni delar lättare med er av era hjärtan när ni gör era inköp tillsammans, och ni tar er tid att fokusera på det enda som kommer att betyda något i slutet av era liv, nämligen Kärlek.
Ert planetariska ljus ökar varje gång det är stora helger, och har så gjort i evigheter … i fredstider och i krigstider,   i tider av välmående och i tider av sjukdomar, i tider av överflöd och i tider av fattigdom. Oavsett vad som pågår där ute tar ni er tid att fokusera på kärlek. Vi har genom tiderna sett att även de i krigshärjade länder, som hade mycket lite att ge, samlade ihop naturmaterial och gjorde små dekorationer, eller skrapade ihop lite grönsaker och delade på en stor kastrull soppa mellan sig.
Mina kära, ni är otroligt motståndskraftiga, påhittiga och kan alltid hitta ett sätt att uttrycka kärlek på. Omfattningen av era handlingar spelar ingen roll, men energin bakom dem gör alltid det.
Så den här julhelgen gör det till ert beslut att vara en del av helgens ljus. Lys upp er värld med kärlek. Var snälla mot främlingar i affärerna när ni rusar runt, eller om ni inte gör det, lämna en liten kärlekslapp till dem som levererar era varor. Skriv era kort, om ni skickar dem, och håll dem sedan mot ert hjärta och be en hjärtinnerlig bön för dem, innan ni postar dem. Slå in era paket med kärlek. Be om att era mottagare känner er kärlek.
Laga era måltider med kärlek och välsigna maten innan ni äter den så att den ger er näring. Om ni tar fram dekorationer, sätt fram dem ni älskar och donera resten.
Vi behöver er kärlek och ert ljus på Jorden. Vad ni än gör, gör det med kärlek. Även saker som inte alls verkar relaterade till ”andlighet” är andliga om de görs med kärlek. Ni kan välja om ni vill vara en del av en stigande ström av kärlek.
Ni kan välja att låta era ord och gärningar förkunna: ”Gud lever. Kärlek lever. Välmående lever . Överflöd finns, och jag vet att det är sant, eftersom dessa saker finns i mitt hjärta, utgår från mitt hjärta och är den verkliga anledningen till Julhelgen.” För precis som kärleken inkarnerades i en krubba och ljuset mirakulöst brann i en lampa, väntar Kärlek och mirakler på dem som är villiga att fokusera på dem.
Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.
Änglarna.
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...