Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 27 november 2021  

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 27 november 2021

 

Ert sjätte sinne

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är fascinerade av er förmåga att känna av när något inte stämmer, och vi är också imponerade av er förmåga att känna in när något är perfekt för er. Vi talar naturligtvis om er intuition eller sjätte sinne. Människor frågar oss ofta hur man tar sig till en punkt där de är mer i samklang med sin intuition. De vill veta hur de ska få sig själva att faktiskt följa den inre vägledningen, det sjätte sinnet. Svaret är enkelt. Ni måste bara göra det.

Det första steget är förstås att erkänna att ni har ett sjätte sinne. Det andra är att sträcka sig inåt efter det. Det tredje är att tolka vad ni har fått. Den fjärde, och det här är det knepiga för många av er, är att följa med vad som än er intuition vägleder er mot eller bort från. Och sedan måste det femte vara att ni erkänner att det ni fick inifrån er var det bästa rådet, den bästa vägledningen.

Folk undrar ofta var det sjätte sinnet kommer ifrån. Det kommer från många håll. Det kommer från era guider, som har varit med er sedan dagen ni föddes. Det kommer från ert högre jag. Det kommer från universum. Det kommer från ert högre sinne. Alla dessa element som arbetar tillsammans ger er den där intuitiva träffen. Ni behöver bara blunda, bli tyst och känna efter det. Om ni verkligen försöker höra något, och ert team har bestämt att det skulle vara bättre för er att känna det, då kanske ni inte hör något och tror att de har övergett er, för det är vad era medmänniskor har gjort då och då.

Men ni kan lita på att ert team levererar det budskapet till er, och ni kan räkna med att ert sjätte sinne tar upp det, även om det står i texten till en låt, eller på en skylt eller i en tidning. Ni är fortfarande den som skapar er verklighet, så ni lägger det budskapet där med hjälp av ert team, och en av era guider kan knuffa er att titta på omslaget till tidningen, medan ni står i kassakön i en mataffär. Ni kanske hör en text i en låt, och det kan tyckas som om den raden i den låten inte fanns där tidigare. Och vem vet? Det var den kanske inte.

Ni måste vara uppmärksamma på tecknen. Vara närvarande. Var uppmärksamma, för ert sjätte sinne försöker alltid få er uppmärksamhet. Och om ni inte får något, om ni inte får några som helst tecken, lita bara på er magkänsla. Fråga er själva om ni verkligen känner att detta är lämpligt för er, inte om det är rätt eller fel. Fråga inte er själva om det kommer att bli det bästa möjliga resultatet. Ni är på en resa, och på den resan kommer ni att ta steg som är lämpliga eller inte så passande, givet den slutliga destinationen som ni är på väg mot, vilket naturligtvis är den femte dimensionen.

Lyssna på den vägledningen ni får inifrån er och runt omkring er, så kommer ni att få den mest glädjefulla och lätta resan som möjligt.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...