Moder Helena med Plejdernas Ljusstyrkor via Beatrice Penninger, 28 november, 2021

 

Moder Helena   via Beatrice Penninger 21-11-28

Vad visste vi om fred på jorden kära medmänniskor. 

Jag är Helena och är Mor till kanalen och tillhör den plejadiska ljusflottan som cirkulerar runt jorden numera. Många av er är kritiska till mig precis som till kanalen.  Av den anledningen så har hon blivit ordentligt härdad och det är på sitt sätt bra, för varken hon eller jag har haft starkt skinn. Vi har fallit så lätt om man velat såra oss, nästan som bowlingklot vid en strike (skratt). Det jag berättar för er nu hänger ihop med det jag ska säga vidare, och eftersom jag följer min dotter och hennes öden och äventyr på nära håll så ser jag det i ett mikro- perspektiv precis som i ett makro- perspektiv. 

Ondskans framfart härjar nu å det grövsta på ytskiktet planeten jorden, Tellus eller älskade Terra Mater, hon har så många namn. Varför stoppas den inte tänker många, inklusive den smått otåliga, i sin kärna ivriga kanaliseraren?. 

Hur skulle det bli om ni inte tänjdes och sträcktes? Om allt gick tillbaka till normalitet, så som det var förr? Människan är lätt funtad så, att om hon inte måste,  så blir hon lat. Det är liksom som att jag från min flotta häruppevid redan kan känna många ”nickningar” när jag säger det här. Bra kära medmänniskor att ni förstår det. Ni behöver uppleva så mycket ”ofrid” att ni längtar efter och skapar FRED. Ni behöver längta efter gemenskap så mycket att ni faktiskt ser ert broderskap före polariseringen. Ni behöver inse att ni inte endast kan tänka på ert eget väl och ve utan att alla, HELA mänskligheten har rätt till att leva väl och i samklang med vår närande Moder Jord. 

Ni måste stå öga mot öga mot den värst tänkbara ondskan för att på djupet inse att det är ni själva som måste välja väg. Ordet jag framförallt vill att ni ska ta med er från denna kanalisering är URSKILJNING. Ni behöver lära er att känna den här urskiljningen i edra hjärtan. Kanske behöver det bli tydligt som i en tecknad film för att många ska förstå och har det inte redan bivit det. Det finns oändligt med kunniga människor inom olika brancher, men de lyssnar man inte på då de inte bidrar till den falska matrisen utan öppnar dör den sanna. 

Som jag tidigare sagt så sker det stora saker under ytan. Mr Donald Trump lejonhjärta har ett stort hjälpande team runt sig och han går inte att lura. Han är mycket vaken och medveten om hela cirkusen. Jag skulle aktivt vija be er som lever i denna på ytan skräckscenarion att rikta böner och ljus till underrättelsetjänsten som arbetar dygnet runt med planetens befrielse. De är starka men ju fler som vaknar och hjälper till desto bättre. Kom ihåg älskade medmänniskor att det är som mörkast innan gryning och i takt med vårens ljus hoppas jag den övervägande delen människor med hjärtat kvar är vakna. Kulisserna faller då som dominobrickor och det blir ett annat scenario, inte lätt men ett steg i rätt riktning. 

                    Väl mött från Helena och plejadiska ljusstyrkan. 

Du gillar kanske också...