Änglarna via Ann Albers, 27 november 2022

Änglarna
Via Ann Albers, 27 november 2022
Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.
När ni nu går in i julförberedelserna – andas. Påminn er själva om att slappna av, sakta ner och njuta av det hela. Det är bättre att göra mindre med mer kärlek, än mer med mindre kärlek. Det är bättre att engagera er i de aktiviteter ni väljer än att rusa igenom dem, och på så sätt missa ögonblicken i ert liv.
Universum reagerar på er som ni är nu. Oavsett vad ni har eller inte har gjort under era livstider, decennier eller ens de senaste fem minuterna, är det nu som gäller. Ni är de ni är därför att ni tänker tankar nu. Ni upplever vad ni upplever därför att Universum svarar på er vibration just nu. Ofta är det ni vibrerar till ett resultat av många tankar ni har tänkt i det förflutna. Ni utvecklar mönster och ökar farten och därmed vibrationer som är väl inövade. Icke desto mindre svarar Universum er nu och bara nu.
Ponera att ni var en musiker. Föreställ er att ni övade på en sång tills ni kunde spela den utantill, bara för att lite senare upptäcka att en del toner var fel. Ni skulle behöva lära er sången igen. Att lära er de nya tonerna kan kräva en hel del övning och uthållighet, eftersom de gamla var så väl inövade. Ni skulle kunna göra det, naturligtvis. Det skulle bara kräva lite ansträngning.
På samma sätt har ni många inövade tankemönster. En del är bra för de skapar känslor av kärlek i era liv. Andra är mindre bra för de gör er inte lyckliga. Vissa är komplexa toner – lite kärlek blandad med lite mindre kärlek. Det kan behövas en del arbete med att öva på nya tankar som känns som kärlek. Det kan krävas lite ansträngning och medkänsla för er själva att utveckla nya vanor. Ni kan göra det och belöningen är väl värd ansträngningen.
Högtiderna har många inövade tankemönster. Vissa tar fram vackra känslor inom er. En sång, en lukt, speciella maträtter – tändningen av ett ljus kan aktivera vibrationer av värme, glädje och komfort. För andra kan de ta fram mycket smärtsamma minnen.
Om era högtidsaktiviteter tar fram glada känslor, njut av dem. Om de tar fram smärtsamma känslor, är det dags för en förändring. Skapa nya traditioner, nya övertygelser och nya aktiviteter som glädjer er mer. Gör detta, oavsett om det nya är relaterat till det gamla. Ni behöver inte fira bara för att alla andra gör det. Ni behöver inte posta kort, gå på sammankomster eller spela speciell musik, om det inte ger er glädje. Ni kanske föredrar en lugn tillflyktsort, eller en enkel kväll med vänner. Gör det som får ert hjärta att sjunga. Var som ett barn. Titta efter sådant som är intressant, tilltalande och roligt – var ni än är. Ett barn kan gråta ena stunden, men letar sedan snabbt efter något som är roligare i nästa. Så kan ni också göra.
Kära ni, era helgdagar är menade att vara en tid av ljus. Känslorna svallar höga det här året, men ni kan ändå omfamna ljuset och kärleken inom er mer än någonsin tidigare. Ge er själva lov att sakta ner, njuta av stunderna och leva i ett tillstånd av kärlek. Vad ni gör eller vem ni är med, vem som förstår, håller med eller inte, är oändligt mycket mindre viktigt än om ni väljer att hedra ert eget hjärta eller inte.
När er värld kämpar för att återskapa sig själv, låt helgernas ljus födas inom er igen – i detta ögonblick och nästa, med ärlighet, äkthet och ett engagemang för er egen välmående säsong.
Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.
Änglarna
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...