Änglarna via Ann Albers, 6 januari, 2018

Änglarna

via Ann Albers

6 januari, 2018

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket!

Era liv kommer under detta år att veckla ut sig på det mest mirakulösa sättet, ifall ni kan ha tillit till att allting runtomkring er kan bidra till att leda er fram till större kärlek.

De saker och människor som inspirerar er är likt fyrar som vägleder er till större kärlek. Tillåt er själva följa hjärtat även i saker som förefaller obetydliga. Ifall ni vill ha en kopp kaffe, stanna upp och fixa det. Ni kan aldrig veta vem ni träffar på.

De kärlekslösa själarna och utmanande omständigheterna är likt väggar i en ravin som vägleder vattnet till att välja en lättare väg. Låt er kärleksfullt ta er ifrån det som sårar eller gör er arga, i riktning mot det som känns mer kärleksfullt. Sluta upp med att rädda, fixa, och ändra på dem som inte har bett om det och låt i stället er själva känna glädje, oberoende av vad andra omkring er väljer. Ni kommer att bli fyrar av kärlek och glädje för att vägleda dem som är redo.

Era oväntade omständigheter och förändringar gällande planer inträffar när det Gudomliga ser något bättre för er än vad ni kan ha bett om. Undvik raseriutbrott när saker och ting inte går enligt er vilja, och ha tillit till äventyret. Var öppna för spontan förändring. Att försöka kontrollera något alltför mycket leder bara till frustration och stress. Att planera medan ni medger rum för förändring håller er på en väg vägledd av nåd. Ifall ni tror på kärlek, kommer ni att få se kärleken och ta emot kärleken. Ha tillit till ert livs äventyr som håller på att veckla ut sig, kära ni. Ni befinner er ständigt exakt där ni behöver vara för att lära er vad ni vill lära er. I den Verkliga världen, när ni en vacker dag vaknar upp från denna jordiska dröm, så kommer ni att minnas att allting handlar om, och att allting ständigt kommer att handla om kärlek. Det finns faktiskt inget annat bakom allt detta. Varför inte tillåta er själva denna kärlek, precis här, just nu? Den finns ständigt närvarande, den lockar er tillbaka till sin omfamning, den viskar ömt: ”Detta är den du är”.

Gud välsigne er! Vi älskar er så väldigt mycket.

Änglarna.
The Angels via Ann Albers, January 6th, 2018 – Sananda

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...