Änglarna via Ann Albers, 28 april 2023

Änglarna
Via Ann Albers, 28 april 2023
Livets Upp och Nedgångar
Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.
Om ni någonsin har suttit i ett Pariserhjul, vet ni att ni kommer att åka upp och ner några gånger. Ni förväntar er dessa cykler, och ni njuter av hela åkturen. Samma sak med er som gillar berg- och dalbanor, ni vet att ni kommer att åka upp och ner, upp och ner, och njuter av åkturen. Ni oroar er inte för att flyga av vagnen eller krascha.
I livet, däremot, har ni präglats annorlunda. Ni har tränats i att känna er underbara i era medgångar och inte så bra i era nedgångar. När ert pengaflöde ökar eller stabiliseras, mår ni bra. När era relationer blomstrar, mår ni bra. När er värld verkar vara på “uppgång” eller stabil, mår ni bra. När saker och ting inte är så lätta, mår ni inte så bra. Ni kan lära er att må bra även i nedgångarna, i vetskap om att en uppgång kommer om ni tillåter er själva att njuta av åkturen.
Som vi ofta har sagt, ni behöver inte delta i världens nedgångar. Ni behöver inte bli förtvivlade angående ekonomin om ni ställer in er på Guds ekonomi, som alltid är överflödig. Ni behöver inte oroa er över att något hemskt ska hända. Ni behöver inte känna er förkrossade när någon lämnar ert liv, och när det gäller döden är sorg en mycket naturlig del av er kultur. Istället kan ni tillåta era känslor, och sedan låta den normala och naturliga livskraften inom er sakta ta er tillbaka till en vänligare och lyckligare verklighet igen.
Kärleken väntar ständigt, så det spelar ingen roll vad som har inspirerat er eller orsakat en nedgång, kärleken väntar på att få er upp igen. Om ni har förlorat pengar, kan det första steget i er uppgång vara att räkna era välsignelser och vara tacksamma för överflödet inom er.
Om någon har utlöst sårande känslor, är ibland ilska eller upprördhet det första steget på er uppgång, när ni letar efter ett sätt att känna er kraftfulla igen, istället för utsatta.
Det finns en tendens hos människan att vilja ha en snabb lösning när saker och ting blir tuffa, och vi förstår det. Naturligtvis vill ni må bättre. Men som vi ofta säger till den här kanalen: “Långsammare är snabbare!” Fokusera på de små steg ni kan ta för att skifta er vibration. Ta er  tid att vara tacksamma för det som fungerar. Era vänliga och lugnande tankar kommer att ändra er vibraton, och lite i taget kommer ni att ha lättare behålla den vibration ni vill att livet ska matcha.
Ni kan vända på nästan vad som helst, kära ni, såvida ni inte har bestämt er för att ni inte kan. Ni kan inte förändra hela världen. Ni kan inte ändra på andras beslut och upplevelser för att ni ska må bra. Men ni kan alltid ta hand om era egna tankar, era egna känslor och er egen vibration. Genom att göra det blir ni den som navigerar och styr riktningen för era egna upp- och nedgångar.
Era nedgångar är inte nödvändiga för er tillväxt. Gud testar er aldrig. Även om ni växer genom motgångar, kan ni växa genom att helt enkelt erkänna era hjärtan, och sträcka er efter det som känns bättre och inspirerar er. Ni kan växa med glädje när ni lär er att sluta stå emot ert eget hjärta.
Ta under tiden de små stegen för att gå in i en uppgående spiral, om ni är nere. Om ni redan är uppe, njut av det! Ni behöver inte gå ner. Om ni gör det, påminn er själva om att det bara är en fråga om att hitta en bättre känsla för att komma upp igen.
Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.
Änglarna.
Översättning Ulla Krogh

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *