Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 2 maj, 2023

 

Hur man undviker en framtid av undergång och dysterhet ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi lägger alltid fram våra teorier om vad som kommer att hända härnäst för er alla där på planeten Jorden när vi får kontakt med andra råd, kollektiv och federationer från hela galaxen och universum. Vi vet inte vad du ska göra med din fria vilja, och det gör ingen annan heller. Och om de säger till dig att de vet, så försöker de kontrollera dig. Alla som förstår hur detta universum fungerar vet att du får skapa din upplevelse av nuet, framtiden och till och med det förflutna, speciellt när du är vaken. Det är därför vi tycker att det är så oroande att se så många uppvaknade själar ställa in sig på en viss lärare för att få veta vad som kommer att hända härnäst.

Vi skulle mycket hellre se alla dessa individer komma samman och inte besluta om detaljerna i vad som kommer att hända härnäst för mänskligheten, utan på känslan, på vibrationen av tidslinjen ni alla vill vara på tillsammans. Och på så sätt skulle du inte få folk att bråka om vilket scenario som är bäst. Och även när människor kan komma överens om ett bästa scenario, tenderar du att tro att du måste komma överens om hur du ska komma till det, och det orsakar mycket osämja, mycket onödigt bråk och bråk.

Om ni istället kunde komma samman och säga, ’Vi vill uppleva en glad, fridfull tidslinje’ och ni alla kunde fokusera på dessa vibrationer, skulle ni kunna komma dit och ni skulle kunna bli överraskade av vad ni upplevde. Men det skulle alltid vara något bra, något önskat, något som kanske gick utöver vad man ens kunde föreställa sig med sitt begränsade sinne.

Nu vet vi att det är svårt att träffa alla andra uppvaknade själar och fatta det beslutet, och vi vet att för några av er har det visat sig vara nästan omöjligt att hitta andligt vakna människor att skapa tillsammans med. De av er som kan hitta några likasinnade själar att skapa tillsammans med, vänligen träffa dem och prata om hur den ideala tidslinjen för mänskligheten skulle kännas. De av er som inte kan hitta någon att knyta an till och harmonisera med, föreslår vi att ni bara gör det på egen hand. Visa hur kraftfull du är som individ.

Det är så viktigt att inte ge bort mer av din kraft, inte ens till de individer som verkar som om de vill ha det du vill. Ingen där på jorden vet allt, och som vi just har erkänt för dig vet vi inte allt. Vi kunde omöjligt, eftersom du får skapa i detta ögonblick och nästa något som är oväntat. Du får välja, och vi får hjälpa dig oavsett vad du väljer.

Vi skulle aldrig döma dig för att du väljer något annat än vad vi föreslår. Vi vill bara att du ska vara glad och bemyndigad, och vi vill att du ska veta att du stiger upp. Vi skulle också väldigt gärna vilja se er sträcka er ut till andra för att erbjuda dem denna möjlighet att ta tillbaka sin makt från undergångs- och dysterhetsscenarierna som ges till dem.

Du kan och kommer att höja dig över vilken nivå av medvetande som helst som finns där på jorden just nu, och du behöver inte oroa dig för vad någon annans agenda är, eftersom de inte skapar din verklighet. Det gör ni, och ni är mer effektiva på att skapa er verklighet när ni har ett mäktigt antal av er samlade med samma mål att lyfta mänsklighetens medvetande och ta alla på en glädjefylld resa till den femte dimensionen. Det är vad ni alla är där för att göra, och ni får alla välja hur ni vill göra det. Och du väljer hela tiden, och det är som det ska vara.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *