Änglarna via Ann Albers, 3 mars, 2018

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket,

Idag skulle vi vilja prata med dig om falsk rädsla. Med mycket få undantag har nästan alla på din planet jorden blivit infekterad av den. Utan undantag skulle du vara mycket lyckligare utan det.

Rädsla var inte tänkt att vara ett problem. Det var utformat för att hjälpa din biologi att reagera på ett hot som kan skada det. Det var inte ursprungligen en känsla som du upplever det idag. I stället var det en rush av fysiska signaler, följt av ett instinktivt svar. Du slogs eller du flydde beroende på faran vid handen. När du var utom fara minskade signalerna om rädsla omedelbart.

Rädsla har emellertid matats av energier i universum och av själar på din jord, som har glömt sin anslutning till det gudomliga. Det har drivits av de delar i dig som glömmer deras anslutning till det gudomliga. På ett sätt har det blivit en parasitisk vibration som ständigt försöker reproducera sig genom att inspirera rädslan i andra. I stället för att vara en enkel biologisk funktion har rädsla tagit på sig ett eget liv.

Det är dock inget att frukta!

Mest rädsla är falsk. Sann rädsla lever i nuet. Det säger, ”Jag vill skydda dig från skada, här, just nu. Jag leder dig. ”Då faran passerar sann rädsla säger” Underbart! Du mår bra nu. Jag vilar tills jag behövs igen. ”

Falsk rädsla lever i framtiden. Det står: ”Du är ansvarig för att du är säker, skyddad och riklig. Du är ensam i det här. Det värsta kan hända. Du kan bättre räkna ut vad du ska göra. Du kan bättre räkna ut hur man förhindrar dåliga saker att hända i framtiden. Skynda dig. Ta kontroll!”

Falsk rädsla är en mobbning och en parasit. Det ryggar dig in i ett mentalt hörn. Det berättar att du ska vara i kontroll, men du är inte, och därför kan något hemskt hända. Det rör dig upp och tar rot innanför. Det förstör dina manifestationer, förgiftar dina relationer och berövar dig din glädje.

Det kan låta ganska otrevligt, men lyckligtvis är kärleken alltid en högre makt än rädsla! Det snabbaste sättet att bli av med dina rädslor, är att omfamna dem och ta dem in i ditt kärleks ljus.

Antag att du är rädd för ”för” ditt barn eller för en vän. Du kan inte styra dem. Du kan inte styra världen runt dem. Falsk rädsla säger, ”Du är bättre orolig! Du skyddar dem bättre! ”Djupt ner, du vet det är absurt. Du kan inte skydda dem från allt och alla. Du kan inte uppnå något genom att oroa dig. Du känner dig hjälplös eftersom falsk rädsla har övertygat dig om att du måste vara i kontroll och djupt ner, du vet att du inte kan.

I verkligheten finns det en mycket högre, kärleksfull, styrka. Om du samarbetar med det – i det här fallet föreställer du dig det bästa möjliga livet för ditt barn, talar till dem som om du vet att de kommer att göra de bästa möjliga valen, be för deras glädje och säkerhet med tillförsikt – då är du inte hjälplös alls. Du är faktiskt ganska kraftfull!

Falsk rädsla vill inte att du ska veta detta. Om du omfamnar din inre kärleksfulla kraft dör dödsfallet. 

Så när du börjar känna dig hjälplös, rädd och utom kontroll, föreslår vi att du säger till dig själv: ”Jo kanske jag är hjälplös. Kanske är jag rädd. Kanske har jag inte kontroll. Låt mig krama och älska de delar av mig som är rädda och försäkra dem om att den gudomliga kärleken är i kontroll. Låt mig sätta min tro på den högre kraft som älskar mig. Låt mig hjälpa med att föreställa mig och fokusera på det bästa möjliga resultatet. Låt mig sluta mata falsk rädsla och tillåta kärlek att bränna mig istället. ”

Du är ett ljus i den här världen. Du kan aktivera falsk rädsla, eller du kan älska bort dina rädslor på ungefär samma sätt som du skulle älska ett skrämmande barn inom dig. Prata med de skrämda delarna av din själ. Fira dem. Tryck inte på dina rädslor eller så kommer de helt enkelt att prova olika sätt att få din uppmärksamhet. Titta istället på dem och lös dem kärleksfullt i kärlekens ljus. 

Kärlek är alltid och för evigt, kraftfullare.

Gud välsigne dig! Vi älskar dig så mycket.

– Änglarna

Du gillar kanske också...