Änglarna via Ann Albers, 28 mars 2024 

 

Änglarna 

Via Ann Albers, 28 mars 2024 

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket. 

 När många av er firar en tid av förnyelse och uppståndelse, firar vi med er. Ni är alla kapabla att förnya ert liv och återuppliva er ande, oavsett tillståndet i ert sinne, er kropp och ert känsloliv och oavsett omständigheterna omkring er. Antingen ni är tjugo eller nittio är det möjligt att förnya er vitalitet. Antingen ni är rika eller fattiga kan ni återuppväcka er själva till överflöd. Oavsett om ni är lyckliga eller olyckliga kan ni återuppliva ännu större glädje och passion för livet.  

Det är vår djupa önskan att var och en av er låter Gudomlig kärlek hjälpa till att förnya er glädje, ert överflöd, er hälsa, er lycka och er känsla av välbefinnande. Livet är alltid “levande.” Kärleken flödar alltid och när ni använder denna ändlösa ström av vibrerande, ren, kärleksfull energi från Källan, kommer allt i ert liv att ta en vändning till det bättre.  

Förnyelse är möjlig, kära ni, även när ni inte kan föreställa er hur. Återuppväckande är möjligt,även när ni känner er missmodiga eller besegrade. I varje givet ögonblick har ni en möjlighet att låta den ändlösa strömmen av liv flöda till er och genom er igen, och i den strömmens flödeblir allting verkligen nytt igen.  

Det som ibland får er att känna er hjälplösa eller hopplösa beror ofta att ni helt enkelt inte vet hur ni ska “fixa” ett oönskat tillstånd i ert sinne, hjärta eller i ert liv. Ni sörjer och vet inte hur ni någonsin ska kunna må bra igen. Ni har förlorat ert företag eller en investering, och har ingen aning om hur ni ska få tillbaka pengarna i den här tidsåldern.” Ni har haft en rad utmanande relationer och har svårt att tro att ni kan hitta en bra relation. Ni känner det som att ert “skepp har seglat”, “möjligheten har passerat” eller “det har aldrig fungerat förut,” och därför, kära ni, är det mycket lätt att ge upp det ni verkligen vill ha. 

Vi förstår det tänkesättet. Vi förstår hur övertygande 3D-verkligheten är. Om ni verkar i 3D-verkligheten utan att veta att ni styrs av den energetiska verkligheten, då kan det verka hopplöst att hoppas och svårt att drömma. Men nu vet ni bättre än ni gjorde tidigare. Nu vet ni att er energi påverkar det ni attraherar. Nu vet ni att de tidigare misslyckade relationerna förmodligen började med ett behov att förbättra självkänslan, och efter den första misslyckade relationen drog ni till er nästa misslyckade relation, och så vidare.  

Men nu vet ni annorlunda. Ni kan fokusera på saker som känns bra och en vänskap som är underbar och givande. Ni kan fokusera på en kärleksfull relation med er hund eller katt, och genom att göra någon av dessa saker utstrålar ni en vibration som är kompatibel med goda relationer, och kommer att attrahera fler. Många av er argumenterar med oss: “Jag har inte hittat någon bra än!” säger ni. Vi vet att ni talar sanning och vi känner med er. Vi påminner er försiktigt om att slappna av och låta Universum ge er en partner. Vi påminner er om att tänka på det med förväntan och att fira kärleken var ni än finner den i era liv. Lev i kärlek, kära ni, och hur ni än vill att kärlek ska komma in i ert liv, så kommer den att göra det.  

Ju mer ni fokuserar på vad som känns bra för er, desto mer låter ni strömmen av Gudomlig kärlek föra er mot det ni vill ha. Ju mer ni tvivlar, desto mer fungerar ni utan denna ström av livets förnyande kraft.  

Om ni känner er obekväma i era kroppar, gör för all del det ni vet att ni ska göra, men sitt sedan tysta varje dag, om så bara i 5-10 minuter, i avsikt att ta emot kärlek. Andas! Lyssna på vacker musik om ni vill och låt ert hjärta sväva. Kom ihåg de tillfällen ni mådde bra så detaljerat som möjligt, eller om ni föredrar det, tysta er hjärna och fokusera helt enkelt på andningen. När ni släpper ert fokus på problemet, även under en kort tidsperiod, kommer ni att tillåta den helande strömmen att förnya era celler, och påminna de nya cellerna som föds om deras perfektion. Allt är möjligt för Gud, mina kära, men för att komma in i den helande strömmen måste ni låta er själva må så bra som ni bara kan med tanke på vad som händer inom eller omkring er. 

Det finns aldrig något dömande mot er i himlen. Det finns bara stor medkänsla, och en stark önskan från vår sida att locka er att lägga märke till saker som känns mer och mer som kärlek. Vi strävar alltid efter att hjälpa er att komma in i denna vackra, helande, upplyftande,överflödande ström av kärlek och liv, som kommer att förnya allt som behöver en förnyelse i era liv. Sitt med oss, kära ni, inte för vår skull, inte för att vara heliga eller behaga Gud, utan för att det ger er en möjlighet att ta emot den förnyade livskraften, Guds kärlek som verkligen kan återuppväcka vad ni vill i ert sinne, ert hjärta, era känslor eller i ert liv.  

Ni är älskade bortom allt ni kan föreställa er utan villkor, och den här strömmen av kärlek flödar för evigt och bara väntar på att ni ska ta emot dess nåd. Slappna av i den. Ta emot den.  

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket. 

Änglarna. 

 

  

 

 

Översättning Ulla Krogh 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *