Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 3 augusti, 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton,

3 augusti, 2019

 

Enorma nedladdningar från Arkturius ∞ Det Arkturiska Rådet av 9D

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har distribuerat energierna till de nätsystem ni har på Moder Jord. Vi har gett dem direkt till näten, eftersom energierna vi har erbjudit, har varit för mycket för någon av er individuellt på planeten att kunna hantera. Jorden själv är en annan historia. Hon är kapabel att hantera det vi har att erbjuda, och mycket mer därtill.

På senare tid har många av Moder Jords begäranden beviljats av oss, och många av de andra kollektiven och råden i hela galaxen, som försöker hjälpa till att främja expansionen av det mänskliga kollektiva medvetandet. Detta är en av de många anledningarna, till att det är så viktigt för er att vara anslutna till Moder Jord.

Hon kan föra fram dessa energier till er på ett individuellt sätt, så att ni kommer att kunna hantera dem, och hon distribuerar också ut dessa energetiska gåvor till träden, och andra växter och djur på henne. Så när ni ansluter till en av era lurviga vänner, eller en av era lummiga vänner, så får ni det vi erbjuder.

Så, varför skickar vi er dessa enorma paket, som är för stora för att ni ska kunna ladda ner direkt? Dessa energier handlar om att ta hela historien som ni har på Jorden, och bearbeta den på ett sådant sätt, att hela det mänskliga kollektiva medvetandet gynnas. Vi talar om att utnyttja all den energi som har genererats, genom era känslor under hela mänsklighetens historia på Jorden.

Det våra nedladdningar gör för att hjälpa till i den här processen, är att vi har förmågan att balansera de känslomässiga energierna, som ni har upplevt i er lagrade historia. Vi erbjuder den andra änden av spektrumet, och oavsett vad den känslan än är, så är den andra änden av spektrumet, frid.

Frid är något som vi Arkturier har upplevt under hela vår existens, och därför har vi mindre av den känslomässiga energi, som ni alla genererar så lätt. Men vi har gott om frid, och till och med gigantiska nedladdningar av något så till synes ofarligt som fridens energi, kan bli för mycket för en individ i en fysisk kropp att ta emot. Därför arbetar vi med er Jord, och om ni tonar in er, så kan ni känna både jordens lugn och den energi som bearbetas av det mänskliga kollektiva medvetandet, som kommer att skjuta upp er till den femte dimensionen.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...