Änglarna via Ann Albers, 13 februari

Anglarna Ann Albers

Meddelande från Änglarna

13 februari 2016

Kanaliserat av: Ann Albers

 

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket,

Det kommer alltid att finnas utmaningar i era liv. Det kommer alltid att finnas ”avbrott” i era planer. Det kommer alltid att finnas de banala detaljerna i livet som verkar distrahera er från era mål och drömmar. Men, ni har fått kraften och auktoriteten över er tid, er själ och därför energin som ni sätter ut i universum. Kommer ni att vara en sändare av frid eller kaos? Misströstan eller tilltro? Plågande eller strålande kraft? Det är upp till er.

När ”livet” verkar komma i vägen för det liv ni vill leva, stanna upp. Fråga er själva, ”Är det absolut nödvändigt att jag hanterar detta avbrott, denna utmaning, denna distraktion precis här och precis nu?” Många av er skulle automatiskt säga, ”Ja! Det måste jag.” Fråga er en gång till…”Måste jag verkligen hantera detta nu? Eller säger mitt hjärta mig att det finns något viktigare i denna stund?”

Er kultur har blivit väldigt snabb och avbrottsbaserad. Brådska har byggts in i kulturen. Icke desto mindre, vet vi i himlarna att ni har evigheten på er att uppleva allt ert hjärta och er själ skulle vilja önska. Det finns inget som kallas brådska i himlarna. Det finns bara ett välsignat och heligt ”nu” och ”nu” igen.

Säg att ni vaknar och vill jobba med ett projekt som står ert hjärta nära. Ni vill leka med era barn, läsa en bok, skapa någonting, arbeta med ett företag, organisera upp ert hem, sätta era recept i ordning eller vad det än är som ni vill få gjort. Plötsligen ringer telefonen. Ni rusar för att svara, och ni får reda på att det någon behöver hjälp. Nu tänker ni att ni måste släppa alla era planer och skynda för att hjälpa. Eller säg att ni är mitt i ert projekt och ni upptäcker att något är trasigt och måste lagas. Eller att ni plötsligen kommer ihåg att ni har lovat att göra något annat precis nu. Vad gör ni i vart och ett av dessa fall?

Nå, kära ni, ni har ett val. Om telefonen ringer kan ni svara eller låta bli. Om ni vet att någon är döende, kanske ni vill svara! Men, i de flesta fall kan ni ta er några sekunder och fråga, ”Känner jag för att svara nu eller känner jag för att fortsätta med mitt projekt?” Kanske ni missar samtalet medan ni kollar in i era hjärtan. Tro på detta. Ni kommer att ha tid att kolla av med ert hjärtas vägledning och ni kan alltid ringa tillbaka. Tro på era hjärtan. Tro på att det vet vad som är bäst för alla involverade själar.

Säg att något går sönder. Behöver ni laga det just nu för att kunna gå vidare med era liv? Om inte, be då ert hjärta att berätta för er när ni ska ta hand om detta. Säg att ni kommer på att ni hade lovat att göra något för någon annan. Ni glömde…kanske Gud hade andra planer. Kan ni ringa, be om ursäkt och boka om, eller känner ni för att omplanera er dag?

Dessa är enkla exempel, men era liv är byggda på dessa små val. Dessa små val läggs ihop till en större upplevelse av livet. Gå in i era hjärtan kära ni. Om det är något ni vill uppnå, tro då att ni kan bli vägledda att ignorera ”avbrott” så vida inte just dessa ”avbrott” kan hjälpa er att komma i rätt energi eller ta emot den rätta hjälpen för att uppnå era avsedda mål.

Slutligen finns det bara ett mål…att älska livet! Hjärtat kommer alltid vägleda er att älska. Tro på det. Och från och med nu, överväg att ”avbrott” kan vara chanser att lyssna på ert eget hjärta och göra val i linje med er egen själ.

 

Gud välsignar er! Vi älskar er så väldigt mycket.

Änglarna

Svensk översättning: Mahlin Larsson – www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...