Änglarna via Ann Albers, 3 oktober, 2020

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket,

Det finns en gammal tro att du måste bekämpa mörker, slå okunnighet och käma mot sjukdomar. Du kämpar mot människor med motsatta övertygelser eller de som du tror är hot. Du slåss med din vikt, slåss med håret, slåss mot ditt ex … och listan fortsätter. Den mänskliga rasen är genomsyrad och stuvad i tanken att livet är en strid på nivåer stora och små. Någon trycker på dig. Du skjuter tillbaka. Du ser något du inte gillar. Du fokuserar på det, ofta tvångsmässigt, och bekämpar det.

I verklighetens 3-dimensionella paradigm, som bygger på fysisk handling och reaktion, verkar detta vara vettigt. Det finns några 3D-strider som måste utkämpas, med tanke på dina nuvarande paradigmer för verkligheten på jorden.

Men i det femte dimensionella paradigmet för verkligheten, som bygger på energi, fokus och attraktion, kommer du att förstå att slåss mot något – vibrationsmässigt – drar till dig det som du försöker utrota.

Tänk dig att du hade en magisk strålkastare på pannan, ungefär som en gruvarbetare. Oavsett vad du fokuserar på med det ljuset – positivt eller negativt – styrker du och drar till dig den  upplevelsen. Du skulle snabbt lära dig att vara väldigt noga med var du riktar din uppmärksamhet. Skulle du peka på dem du älskar, eller på dem du diskuterar med? Skulle du peka på sjukdom eller försök att stödja välbefinnande? Skulle du peka på den politiker du inte kan stå ut med, eller den du stöder?

Detta är verkligen vad du gör med ditt fokus och din uppmärksamhet. Du ger vibrationerna och därmed verkligheten av det du fokuserar på.

Det är därför vi uppmuntrar dig att fokusera på lösningar snarare än att kämpa med problemen. Vi uppmuntrar dig att fokusera på att stödja hälsa och vitalitet, snarare än att bekämpa sjukdom. Vi uppmuntrar dig att fokusera på de politiska idealen du älskar snarare än att fokusera med vitriol på det du hatar. Dina handlingar kan se identiska ut, men din energi, dina känslor, och därför det du lockar, skulle vara helt annorlunda.

I stridens energi känner du ilska, skuld, hämnd och brådska. Du saknar din vägledning och du kläms bort från det gudomliga kraften i dig.

I kärlekens energi för lösningen känner du passion, kärlek, entusiasm och nåd. Du får vägledning. Du ansluter till kraften som skapar världar.

Väldigt få av er skulle säga, “Jag hatar det här. Låt mig titta mer på det på TV.” “Jag hatar min kropp. Låt mig ställa in en station där jag modellerar.” “Jag tål inte den här skådespelaren! Låt mig gå till en långfilm där de spelar!”

Ändå säger du “Jag hatar det här” och sedan bevittnar du mer i din värld. Många av er säger: “Jag hatar min kropp och fortsätter att stirra på den i spegeln med avsky. Så många av er gråter till oss,” Jag kan inte stå ut med den här politiker eller den där och sedan obsessivt titta på dem TV, ger alla de egenskaper du inte gillar i dem med strålkastarenergin i din starka ilska.

Det skulle vara mycket mer bemyndigande, kärleksfullt och produktivt att säga: “Det här är vad jag älskar. Låt mig titta mer på det.” “Jag skulle älska en hälsosam och vital kropp. Låt mig titta på program som hjälper mig att spela upp mina tillgångar och stärka min hälsa. Jag skulle gärna se detta och sådant i politiken. Låt mig ställa in en station där människor strävar efter dessa ideal. . Jag skulle gärna se oss alla avmaskerade och friska! Låt mig ställa in sändningarna och prata om goda nyheter och framsteg inom immunstöd! ”

Kära, när ni riktar er uppmärksamhet på någonting, någon eller något beteende här på jorden – av någon anledning, positivt eller negativt – kommer ni att bevittna och ofta uppleva mer och mer av samma sak.

Så istället för att kämpa med okunnighet, stödja utbildning. Istället för att slåss mot de politiska partier du hatar, ge dem du älskar. Istället för att sträva efter att bekämpa sjukdom, stödja välbefinnandet. I stället för att bekämpa raskunskap, stödja medvetenheten om vacker kulturell mångfald. I stället för att kämpa mot missbruk måste du naturligtvis på nödvändig nivå vidta nödvändiga åtgärder för att snabbt stoppa det och skapa hälsosamma och väldefinierade gränser, men arbeta ännu hårdare för att stödja läkning och reform. Stärk ljuset istället för att kämpa mot mörkret.

Det finns 3D-fysiska strider som fortfarande kan “utkämpas” utan att komma in i 5D-vibrationskampen. Brandmännen kämpar modigt mot bränderna, men majoriteten av dem hatar inte eld. De respekterar det. De förstår det. De älskar att skydda människor och egendom. Deras 3D-strid är rotad i 5D-kärlek. Detsamma gäller för många soldater som kämpar för dina 3D-strider medan de engagerar sig i en 5D-kärlek att skydda dem de bryr sig om. Det finns många vårdgivare i frontlinjen som kämpar i 3D med sjukdomar men förblir friska för att de har en så otrolig 5D-kärlek och medkänsla för sina patienter att de vet att egenvård är nödvändig.

Solen kämpar eller hatar inte mörker på natten, utan älskar att dela sin glans. Du kan inte bli av med en ideologi du föraktar, men du kan ge en du älskar. Stoppa kampen med varandra. Sluta slåss med er själva. Börja istället att bemyndiga, leva upp och fokusera på det som du vill älska och stödja, och även när du känner behov av att slåss mot något i din 3D-värld, gör det med kärlek för det du önskar, för i den verkligheten kommer varje själ att vinna.”

Gud välsigne dig! Vi älskar er så mycket.
— Änglarna

You may also like...