Ärkeängeln Gabriel via Shanta Gabriel, 27 september 2020

Ärkeängeln Gabriel

Via Shanta Gabriel, 27 september 202

 

 

Var villiga att möta rädslorna från det förflutna och gå in i nya dimensioner av Kärlek.

Det verkar finnas så mycket mer rädsla i energifälten som omger oss nu. Eftersom frekvenserna av högre dimensioner svarar annorlunda och känns ovanliga, reagerar många människor med rädsla inför det okända.

När vi blir mer känsliga för energierna i dessa tider av stora förändringar, kan vi påverkas av vad som finns i kvantfältet. Det är vår gudomliga plikt att göra vad vi kan för att förändra vårt medvetande, så att vi inte påverkas av världen omkring oss. Detta kommer inte bara att förändra vår upplevelse, utan det kommer också att ge mer kärlek till andra, eftersom vi kommer att utstråla högre frekvenser av Gudomlig Kärlek.

De nya dimensionerna, som är öppna för oss nu, reagerar på den här Kärleken såväl som den Skönhet vi för in i våra liv. Vi har tillgång till nya fält av gudomligt medvetande som är mycket upplyftande och kan förändra våra liv på ett sätt som vi inte visste var möjligt.

När vi går in i dessa utvidgade fält kan allt som inte harmonierar med vår nya vibrationsfrekvens komma in i vårt medvetande. Det här är ett tecken på otroliga andliga framsteg och inte ett återfall till de gamla sätten. Kom ihåg att det bara är energier. Vi håller på att rensa våra fält från gamla energier som vi inte längre har någon nytta av. Det här kommer också att ha en djupgående effekt på hela världen. När vi rensar för oss själva, rensar vi också fälten så att andra kan bli fria.

För att göra detta har vi ett enormt stöd från våra Andliga Resurser, såväl som från vårt själssamhälle, för att hantera de gamla rädslorna som kommer in i våra fält. Det är en fråga om val och ett mottagligt hjärta-

Gudomliga Närvaro,

Öppna mitt sinne och mitt hjärta till nya nivåer av mottaglighet för all den hjälp som finns tillgänglig för mig nu. Låt mig känna det kraftfulla stödet från mästarna och änglarna som arbetar med mig just nu, så att jag kan släppa all de rädslor i mitt fält som håller mig tillbaka.

Måtte jag veta djupt inom mig att jag är djupt älskad och omvårdad just nu. Hjälp mig att föra in mer Skönhet och mer Harmoni med de Kreativa Lösningar som finns i överflöd.

Måtte jag och hela mänskligheten verkligen förstå att alla våra behov tillgodoses med Nåd och Lätthet, och att vi för evigt är sörjda för. Och så är det.

Översättning Ulla Krogh

shantagabriel.com

https://tinyurl.com/y54244rq

Du gillar kanske också...