Änglarna via Ann Albers, 3 oktober

Anglarna Ann Albers

Meddelande från Änglarna

3 oktober 2015

Kanaliserat av: Ann Albers

 

 

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket,

Fira det faktum att ni är vid liv. Ni behövde inte vara här på jorden. Ni var inte tvungna att stanna. Ni valde livet och ni valde denna skola kallad jorden. Ni valde modigt att ge er in på en fantastisk läroresa om djupet och bredden på kärleken som ni är gjorda av. Här på jorden kan ni lära er att älska djupare än någon annastans i kosmos, för här är det sannerligen det mest utmanande.

På er jord är det lätt att glömma att ni alla är gjorda av samma kärlek. Ni är alla skapade av samma känsla av vördnad. Ni är alla välkomnade hem med samma mjukhet i slutet av era liv och det ställs bara en fråga till er, ”Vad har ni lärt er?” Ni står i ljuset och kärleken från det Gudomliga efter detta liv och ser era ord och gärningar i relation till denna kärlek. Ni kommer veta ögonblickligen när ert hjärta var öppet och var ni skulle kunna ha gjort bättre, men ni döms inte. Ni är älskade. Era liv är upplysta av sanning och ni har möjligheten att lära.

Så medan ni är på jorden, sträva efter att inte döma er själva. Sträva istället efter, när ni känner att ni kunde ha gjort bättre ifrån er i någon situation, att bara fråga er själva, ”Vad har jag lärt mig? Vad kunde jag ha gjort bättre? Hur kan jag vara mer sann mot mitt eget hjärta, medan jag är kärleksfullt vänlig och ärlig mot andra?” Dömande fyller ingen funktion. I våra ögon finns det inget rätt eller fel, bra eller dåligt. Det finns bara kärleksfullt och kärlekslöst beteende, att dra lärdom, eller att missa lärdomen. Vi ser till och med de mest kärlekslösa beteenden bara som ett missförstånd från en själ som strävar efter att hitta ljuset på ett mycket outvecklat sätt. Skulle ni säga att ett barn har fel på grund av sina misstag, eller skulle ni helt enkelt hjälpa dem att lära sig? Skulle ni kalla detta barn för dåligt för att de inte vet bättre, eller skulle ni snällt hjälpa dem att se ett bättre sätt att bete sig. Änglarna och Gud vägleder er, alltid, genom kärlek. Vi kan inte döma er för vi vet vilka ni verkligen är. Vi vet att ni strävar efter att få erfarenhet, oavsett hur det tar sig uttryck.

Så kära ni, sluta döma er själva. Sluta kritisera er själva. Sluta se ner på er själva för så kallade ”misstag” och ”brister” och åta er bara att behandla er själva med vänlighet. Gratulera er själva för det ni har lärt er. På detta sätt kommer ni att växa vänligt, mjukt och värdigt…i kärlek. 

Gud välsignar er! Vi älskar er så väldigt mycket.

  • Änglarna

 

Svensk översättning: Mahlin Larsson – www.st-germain.se

 

 

Du gillar kanske också...