Meddelande från Änglarna via Ann Albers, 12 mars

Anglarna Ann Albers

Meddelande från Änglarna

12 mars 2016

Kanaliserat av: Ann Albers

 

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket,

Föreställ er kära vänner att Gud andas kärlek genom universum hela tiden. Denna kärlek är avsedd att flöda till er, inom er och genom er. Om ni inte älskar er själva blockerar ni detta andetag. Om ni inte mottar gåvor av kärlek från andra som klingar väl med er blockerar ni detta andetag. Om ni känner er kärleksfulla gentemot andra, även en främling och inte delar det på något sätt, blockerar ni detta andetag. Och närhelst energi blockeras, blir resultatet smärta, stagnation och sjukdom i livet och ibland även i kroppen.

Ni skapades för att leva inkarnationer av kärlek. Det är detta som menas med frasen att ni är skapade till en ”bild och likhet av Gud”. Ni skapades inte i formen av en Gud med mänskligt utseende…ni ÄR de mänskliga formerna skapade som en bild av den kärleksfulla Närvaron av Gud. Ni formades för att tillåta kärlek att flöda till er, inom er och genom er. Ni är här på jorden för att minnas denna outplånliga sammankoppling med den kärleksfulla källan som skapar er med varje andetag. Ni är avsedda att ta emot, förkoppsliga och dela kärlek.

I praktiska termer kan det här utföras ganska enkelt. När någon ger er en genuin komplimang, andas in den. Ta emot den. Säg, ”tack” och dela kärleken tillbaka. Om någon erbjuder att hjälpa er och och ni känner att det är genuint och ni behöver hjälpen, tacka inte nej. Säg tack. Välsigna givaren genom att vara en tacksam mottagare. Vi föreslår inte att ni ska ta emot allt ni erbjuds ”med förbehåll”, om det är så ni känner. Vi säger inte att ni måste ta emot allting som erbjuds. Men, så många gånger ni erbjuds hjälp eller assistans och på grund av rädsla, stolthet, brist på självkänsla eller andra konstgjorda anledningar, som ni sen avböjer. Och sen, kära ni, skriker ni till himlarna och frågar oss varför ni måste klara av livet helt ensamma. Vi älskar er. Ni var aldrig avsedda att klara av livet ensamma men ni måste använda er fria vilja för att vara villiga att tro på att vi kan sända er hjälp och sedan ta emot.

I praktiska termer betyder detta också att när ni får impulsen att älska, snälla gör det. När ni får impulsen att säga något snällt till någon, gör det. När ni får impulsen att glädjefyllt hjälpa eller ge, gör det. Vi påminner er om att endast när ni får impulsen att ge med glädje, så ger ni. Att ge utifrån plikt, medlidande eller en känsla av att ni måste för att vara en bra person, är faktiskt inte alls att ge av kärlek. Att ge utifrån glädje är att tillåta Guds andetag att flöda medan ni vet att tiden, energin och resurserna kommer att finnas. Att ge utifrån plikt drar energin enbart inifrån er och ni kommer slutligen att ”bränna ut er” om ni insisterar på att göra detta.

Låt Guds andetag flöda till er, inom er och genom er. Blockera inte flödet av genuin kärlek i era liv. Det här är kärleken som inte behöver tillverkas av ert ego. Den behöver inte forceras. Ni behöver inte ”försöka” att känna denna kärlek. Den finns naturligt där. När ni naturligt vill ta emot eller naturligt vill ge, kallar denna Gudomliga Kärlek på er för att bli Ett med den, att låta den flöda och ta del av dess välsignelser. Precis som en flod ger näring till allt som växer utmed dess kanal, ger denna Kärlek – äkta Kärlek – ännu näring till er när den flyter genom era hjärtan och era liv.

Gud Välsignar Er! Vi älskar er så väldigt mycket.

  • Änglarna

Svensk översättning: Mahlin Larsson – www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...