Änglarna via Ann Albers, 8 maj 2021

 

Änglarna via Ann Albers

den 8 maj 2021

 

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket.

Det är dags för er att släppa taget om era förväntningar för er själva, er framtid och varandra. Det är dags att i stället skapa och drömma. Det är dags att sjunka ner i era hjärtan och på djupet lyssna till vad som känns rätt, bra och kärleksfullt för er i ett givet ögonblick, gör det sedan, fokusera på det, ”blötlägg er” i dessa tankar och handlingar.

Världen samt alla andra i den, är snabba att erbjuda er en mängd idéer, åsikter och förslag på hur ni borde leva ert liv, lösa era problem samt manifestera era drömmar. Problemet är att ingen annan lever i er kropp. Ingen annan har exakt ert sinne, inte heller känner de till vad er egen själ allra djupast längtar efter. Ingen annan kan diktera för er vad som är bäst för er. Människor kan erbjuda förslag och idéer med vilka ni kanske genljuder. De kan också erbjuda er ett flertal med vilka ni inte genljuder. Vad ni gör, hur ni väljer att tänka och hur ni som ett resultat känner, är helt och hållet upp till er.

På er planet förekommer det så många strömmar av tankar. En del människor ser gladeligen slutet på er pandemi. Andra ser potentialen för att den kan fortgå i evighet. Vissa människor har faktiskt nog av pandemins skrämmande energi, medan andra håller fast vid den för alltid. Betyder detta att världen i evighet kommer att ha en pandemi? Absolut inte. Betyder detta att Covid för alltid kommer att finnas, i en eller annan muterad form? Absolut ja. Så vad kan man göra, kära ni?

Det finns bara ett svar … Gör det som känns rätt, äkta och kärleksfullt inom dig. Gör det som känns upplyftande och inspirerande, tryggt, bekvämt, hälsosamt och lyckligt. Känner du för att stanna hemma och göra beställningar? Gör då det. Känner du för att delta i samlingar och krama människor? När du är inspirerad, vägledd och har tillåtelse, gör då det. Välj. Lär dig från dina val. Gör nya val. På det här sättet märker du att du befinner dig i livets ström som du själv har styrt upp.

Det Gudomliga erbjuder en oändlig ström av kärlek för varje aspekt i skapelsen, från era cellers minsta komponenter till hela galaxer och universum. Det Gudomliga koordinerar hela skapelsens drömmar och önskningar. Samtliga varelser, från de minsta komponenterna i era celler till de vidsträckta galaxerna, är medvetande och har behov för sin fortsatta existens. Ni har den fria viljan att också uttrycka era önskningar. Ifall ni kan föreställa er det, så väver Källan samtliga drömmar och önskningar till strömmar av nåd för varenda partikel av medvetande på planeten, för varje system och för varje varelse.

Ni, kära ni, har framkallat en mycket unik ström av kärlek och nåd från Källan – en som ni antingen kan flyta med eller kämpa emot. Med era önskningar – både tydligt uttalade och de som subtilt önskas som ett resultat av att ni ser saker ni inte tycker om – så har ni riktat Guds villkorslösa kärlek i en ström som kommer att vägleda er, om ni ställer er i linje med dess flöde, i riktning mot allt som ni har bett om.

Du måste verkligen följa med ett flöde, men inte bara vilket flöde som helst … ditt flöde, ditt unika, perfekta, individuellt utformade och ständigt uppdaterade flöde!

Det är lätt att se ifall ni står i linje med självaste er ström av nåd. När er energi följer med er ström, så mår ni bra. När er energi känner motstånd i er ström, så mår ni dåligt.

Föreställ dig själv i en flod. Ifall du flyter obehindrat, så är färden uppiggande eller stilla och fridfull. Du bärs lätt nedströms. Om floden är blockerad av stenblock, eller ifall du försöker hålla dig fast vid träden på strandkanterna, så får du kämpa mot en kraftig ström. Du kommer att trötta ut dig, slå dig, och kanske till och med känna det som om du höll på att drunkna. Du känner till dessa känslor i ditt eget liv. Du känner till det obehindrade av att ”vara ett” med kärlekens flöde. Du känner till smärtan av att klamra dig fast vid något som en gång var en del av ditt liv, men som behöver släppas. Du känner till den frustrerande känslan av hinder som har skapats av rädsla och tvivel. Och du känner till känslan av att drunkna som är ett resultat av att du fokuserar på det som inte fungerar i en ändlös virvel av frustration. Kära du, du kan känna din relation till den ström som du själv har framkallat.

Så hur ska du komma tillbaka till den ström som leder till allt som du strävar efter, när du känner att du har råkat vilse? Svaret är enklare än vad du kan föreställa dig. Precis i samma ögonblick då du känner att du mår dåligt, är frustrerad, arg, ilsken, ledsen, oroad, skeptisk eller du har någon annan obehaglig känsla, föreställ dig att du befinner dig i den här strömmen. Tänk ut tankar som känns bättre. Sänd ut kärlek mot något du ser framför dig. Gör så snart som möjligt något som du gillar. Koppla av. Släpp taget om fixeringen vid problemet genom att fokusera på något som känns bättre. Ge dig själv tillåtelse, så som du skulle göra med ett ledset barn, att distrahera dig själv med något bättre för stunden. Du vet när du på nytt står i linje med strömmen, för du känner en lättnad. Du börjar känna energi röra sig genom dig. Kanske du ännu inte kommer att känna dig positiv, men det känns bättre inombords.

Kära ni, överlämna er till er naturliga önskan att må bättre. Överlämna er till er naturliga längtan efter att fokusera på trevligare saker. Om verkligheten ”suger”, som ni kanske kan säga, sluta upp med att möta verkligheten. Fokusera framåt. Hitta strömmen, genom att leta efter bättre tankar. Ifall ni inte kan betala en räkning och ni har gjort vad ni kan göra, fokusera på en bättre tanke. ”Universum har tillgång till oändliga möjligheter. Jag är fortfarande kvar, livslevande, och jag har betalat många räkningar vilka jag inte visste hur jag skulle klara av att betala.” Eller ”Wow, kolla på den där solnedgången. Underbar! Jag tror att jag bara för en stund ska sätta mig här och tacka för all skönhet runtomkring mig.” Oron kan på nytt försöka fatta tag i dig. Folk kanske ber dig vara ”mer ansvarskännande”, men kära ni, svara först an på ert eget hjärta! Strömmen önskar bära er till era lösningar.

Just nu finns det många floder av tankar i er värld. Det kommer aldrig någonsin att finnas en som är helt rätt. Den gemensamma nämnaren i dem alla är emellertid kärlek. Välj att älska dig själv tillräckligt för att göra vad som nu är bäst, att tänka den tanke som nu känns bäst, att göra det som känns inspirerande och glädjefyllt. Befria dig från bojan av att behöva tillfredsställa andra och flyta ner längs deras strömmar, hitta och ställ dig i stället i linje med din egen ström, med en tanke och handling som känns bättre i taget.

Många bäckar små blir till en å. Många små åar sammanfaller till en flod. Sedan, kära ni, färdas många floder, så som ni färdas, åter till Kärlekens Ocean.

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så väldigt mycket.

Änglarna.

 

 

 

Översättning: Aslög

 

 

 

 

 

 

You may also like...